Deň otcov v kráľovskej rodine: Aha, nezabudli ani na Harryho!

Deň otcov v kráľovskej
Zdroj: profimedia.sk
2023-06-19 08:00:00 |

Pekné gesto od kráľa! Počas včerajšieho dňa zaplavili sociálne siete krásne odkazy, v ktorých všetci ďakovali a vzdávali poctu svojím otcom...

Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy v rodine britského kráľa Karola III. sú už dlhší čas poriadne napäté. Kým jeho starší potomok William je vzorným synom, mladší Harry je vnímaný ako čierna ovca rodiny. Svoj podiel na tom má nielen to, že spoločne s manželkou Meghan sa vzdali kráľovských povinností a odišli žiť do USA, ale tiež to, že vo svojej knihe Spare priniesol množstvo šokujúcich tvrdení. 

Včera, keď sa v rôznych kútoch sveta slávil Deň otcov, kráľ na svojho "neposlušného syna" nezabudol. Na sociálnych sieťach kráľovského páru sa objavil krásny príspevok. „Otcom, ktorí sú kdekoľvek, prajeme výnimočný Deň otcov,” znie popis k trom fotkám. Na prvej je Karol III. so svojím otcom, na druhej Camilla s tým svojím a tretia momentka zachytáva kráľa s jeho synmi. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery.

 

 

Počas tohto výnimočného dňa pribudol príspevok aj na profily, ktoré patria Williamovi a Kate. S popisom „Všetko najlepšie ku dňu otcov,” boli zverejnené dve fotografie, ktoré zachytávajú následníka na trón a jeho tri milované ratolesti. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa vám zobrazia ďalšie zábery.

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia