Kráľ Karol III. ako milujúci dedko: Tieto ZÁBERY svet doteraz nevidel!

Kráľ Karol III. ako
Kráľ Karol III. s najstarším vnukom Georgom.
Zdroj: SITA
2023-05-08 14:00:00 |

Je panovníkom, avšak aj milujúcim otcom a dedkom! Oči mnohých sa počas tohto víkendu upierali na Veľkú Britániu, kde prebiehala veľkolepá korunovácia kráľa Karola III., ktorého ľud miluje stále viac. Čo myslíte, aký je panovník v súkromí?

Nie je žiadnym tajomstvom, že kráľ Karol III. je veľkým ochrancom životného prostredia. Jedným z dôvodov, prečo sa v tejto oblasti angažuje, je nepochybne aj jeho rodina. „Veľmi mi záleží na budúcnosti a na tom, čo ti zanecháme pre naše deti a vnúčatá,“ uviedol v novom dokumente stanice BBC panovník. 

Spomínaný dokument s názvom Charles R: The Making of Monarch obsahoval aj vybrané zábery, ktoré verejnosť doteraz nevidela. Medzi nimi napríklad aj fotografie, na ktorých je s princom Georgom, či jeho mladšou sestričkou Charlotte. Na nich vyzerá, ako každý iný dedko. 

Kráľ Karol III. má 5 svojich vnúčat. Od staršieho syna Williama má princa Georga, princeznú Charlotte a najmladšieho Louisa. Mladší syn - Harry je otcom Archieho a Lilibet. Sadbou s Camillou si panovník "vyženil" ďalších 5 vnúčat. 

 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia