Kráľovské deti hviezdami korunovácie: Vážny George, krásna Charlotte a Louis... To musíte vidieť!

Kráľovské deti hviezdami korunovácie:
FOTO z korunovácie kráľa Karola III.
Zdroj: SITA
2023-05-06 16:50:00 |

Boli to tí najrozkošnejší hostia! Oči mnohých dnes smerovali do Veľkej Británie, kde sa konala veľkolepá korunovácia kráľa Karola III. a jeho manželky kráľovnej Camilly. Pozrite sa spolu s nami, ako túto udalosť zvládali rozkošné deti princa Williama.

Najstaršie z detí urodzeného páru - 9-ročný princ George mal na korunovácii zodpovednú úlohu. Bol totiž jedným z pážat kráľa Karola III. Celý čas sa tváril vážne a je jasné, že si uvedomoval, o akú významnú udalosť ide. 

 

Jeho o rok mladšia sestra Charlotte vyzerala nádherne. Na sebe mala šaty z dielne Alexander McQueen, podobne, ako jej matka Kate. Aj na jej róbe bola výšivka s motívmi ruže, bodliaka, narcisu a trojlístka, čo symbolizuje štyri národy Spojeného kráľovstva. Krásnym detailom bola aj trblietavá čelenka na jej hlave, ktorá umocnila dojem, že Charlotte vyzerala ako mamina menšia kópia. 

 

Verejnosť sa už samozrejme zabáva na fotkách unudeného, či zívajúceho princa Louisa. S ohľadom na to, že má 5 rokov, treba dodať, že sa správal adekvátne veku a bol úplne rozkošný.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia