Vydarené FOTO kráľovskej rodiny: Princ William za bagrom, Kate s fúrikom a lopatou... Pozrite na ich deti!

Vydarené FOTO kráľovskej rodiny:
Členovia kráľovskej rodiny sa pustili do práce.
Zdroj: SITA
2023-05-09 08:00:00 |

Vyhrnuli si rukávy a pustili sa do práce! Veľká Británia žila v uplynulých dňoch korunováciou kráľa Karola III. a jeho manželky Camilly. Neodmysliteľnou súčasťou všetkých podujatí boli aj mladší členovia monarchie - deti princa Williama a Kate. Tí dokonca ukázali, že sa neboja ani manuálnej práce.

Princ William a jeho krásna rodinka si po formálnych podujatiach spojených s korunováciou užili zábavný a zaujímavý deň. Spoločne sa zúčastnili akcie spojenej s dňom dobrovoľníctva, aby podporili dobrú vec. Ako dokazujú zábery fotografov, urodzený pár ani ich deti sa práce neboja. 

Následník trónu nadšene obsluhoval bager a ako správny tatino zlákal na túto aktivitu aj svojich synov - 9-ročného Georga a o 4 roky mladšieho Louisa. 

 

Zahanbiť sa ale nedala ani ich 8-ročná sestrička Charlotte, ktorá pomáhala napríklad s natieraním farby. Aktívne sa tiež zapájala aj do rôznych zábavných aktivít. 

 

Princezná z Walesu - Kate už neraz dokázala, že nie je žiadna fiflena. A inak tomu nebolo ani teraz, keď sa chopila lopaty a fúrika. Pri práci mala toho najmilšieho asistenta - princa Louisa. 

 

O atmosféru a zábery z rodinného podujatia sa Kate a William podelili aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia