Moderátorka učesala svoju dcéru a... Och! Fakt išla do školy s týmto čudom na hlave?

Iveta Vítová Lutovská
Iveta Vítová Lutovská
Zdroj: TV Nova
2024-01-13 07:00:00 |

Tak toto nemá chybu! Iveta Vítová Lutovská je bývala miss Českej republiky, moderátorka spravodajstva a v neposlednom rade pyšná dvojnásobná mamina. A ako to už býva zvykom, s deťmi sa rozhodne nenudí.

Krásna Iveta Vítová Lutovská má dcéru Anetu a syna Matěja. Zároveň patri medzi tie zname tváre, ktoré sa bežne delia o svoje súkromie. Na sociálnej sieti Instagram má takmer 49-tisíc foowerov. S nimi sa v týchto dňoch podelila o veľmi zaujímavé momentky.

 

 

Na nich pózuje jej dcéra Anetka a na hlave má skutočne bizarný účes. „A ako chodí do školy vaše dieťa? Som zvedavá, ako s tým zvládne telesnú výchovu,” napísala k fotkám blondínka, ktorá našla túto inšpiráciu na internete. Ako prezradila, jej dcéra mala v škole deň účesov.   

 

 

Reakcie followerov boli rôzne. Väčšina sa zabavila a netradičnú vlasovú kreáciu ocenila. „Zbožňujem tieto vtipy. Naše deti už mali v škole deň bez aktoviek, týždeň farebných tričiek, či tiež deň bláznivých účesov,” znie jedna z pozitívnych reakcií. Našli sa však aj kritici. „Tak rozhodne by som svoje dieťa takto do školy neposlala. Všetkým na smiech,” reagovala istá pani. Vy máte aký názor?

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia