Synček speváčky zo SuperStar podstúpil plastickú operáciu: Nechcela, aby sa mu deti smiali!

Veronika Stýblová so synčekom
Veronika Stýblová so synčekom
Zdroj: Instagram VS
2024-01-10 07:00:00 |

Prehovorila o náročnom období! Česká speváčka Veronika Stýblová, ktorá sa preslávila účinkovaním v speváckej šou SuperStar, má s manželom synčeka Sebastiana. Ten prišiel na svet s vrodenou vadou. Nedávno však podstúpil dôležitú operáciu.

Sympatická speváčka o synčekovej vade hovorí celkom otvorene a prostredníctvom sociálnej siete Instagram sa s fanúšikmi delila aj o informácie súvisiace s plastickou operáciou, ktorú nedávno podstúpil. Sebastian mal na rukách i nohách zrastené prsty. 

 

 

V najnovšom rozhovore pre extra.cz najnovšie priznala, že sledovať, čím si jej chlapček musel prejsť, bolo veľmi náročné. „Musím povedať, že bol veľmi statočný. Horšie som to niesla ja ako matka. Po prebudení z narkózy plakal a nevedel, čo sa deje. Bolo náročné udržať ho v pokoji, aby si tie ručičky neporanil,” uviedla sympatická umelkyňa. 

Zároveň prezradila, prečo sa spoločne s partnerom rozhodli, aby Sebastian podstúpil spomínanú operáciu. „On sa s tým už naučil fungovať, ale vzhľadom k tomu, aká je doba a že deti vedia byť naozaj zlé, som nechcela, aby sa mu niekto posmieval. Alebo keď bude napríklad v budúcnosti chcieť hrať na klavír, tak nech nie je obmedzovaný. Rozhodli sme sa pre túto plastickú operáciu a teraz je to už krásne zahojené,” dodala Veronika.   

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia