FOTO slovenského herca (62) s dcérkou vás odrovná: Fakt spolu robili toto?!

Pavol Topoľský
Pavol Topoľský
Zdroj: TV Markíza
2024-01-11 07:00:00 |

Tak toto nemá chybu! Herec Pavol Topoľský je pyšným a milujúcim otcom piatich dcér. Najmladšia Alexandra má takmer dva roky a s tatinom sú z nich ozajstní parťáci.

Dokazujú to vydarené fotografie, ktorými sa herec pochválil na sociálnej sieti Facebook. Pavol Topoľským tam totiž zdieľal zábery, ako spoločne s malou princezničkou vyrábali klobásky. „Takto sa dedí remeslo z otca na syna. Čo sa za mladi naučíš...” napísal k nim umelec, ktorí svojich priateľov a priaznivcov pobavil.

 

 

 

 

Netradičnú spoločnú aktivitu si užíval nielen Pavol, ale aj jeho dcérka, ktorej na tvári nechýbal spokojný úsmev. Nuž, niet nad spoločne strávené chvíle. 

 

 

Pavol Topoľský, ktorého sme mohli na obrazovkách naposledy vídať v markizáckych počinoch Oteckovia a Dunaj, k vašim službám, má z prvého manželstva dcéru Luciu. Manželstvo sa mu rozpadlo a iná partnerka mu porodila ďalšiu dcéru - Rebeku.

V roku 2007 sa herec opäť oženil. Jeho manželkou sa stala o 20 rokov mladšia tanečnica Marika. Tá mu porodila dcérky Kristínu a Karolínu. V roku 2016 vyšlo najavo, že Topoľskému ani tento zväzok nevydržal. V tajnosti sa potom tretíkrát oženil s tanečnicou Vierkou. Nuž, a tá mu vo februári 2022 tiež porodila dcérku, ktorej dali meno Alexandra

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia