KRÁSNA správa v šoubiznise: Líder slávnej skupiny sa stal OTCOM... Chlapček dostal 3 mená!

KRÁSNA správa v šoubiznise:
Rozrástla sa im rodinka!
Zdroj: Instagram/elloelle
2024-05-24 07:00:00 |

Keď príde dieťatko na svet, je to tá najkrajšia správa pre všetkých blízkych, ale hlavne pre rodičov, ktorí na tento moment čakali dlhých 9 mesiacov. Z takejto novinky v živote sa po tretíkrát teší aj líder slávnej skupiny. Jeho žena porodila chlapčeka, ktorý dostal až 3 mená!

Matt Bellamy je líder anglickej rockovej kapely Muse. Známy spevák kedysi tvoril pár s herečkou Kate Hudson, s ktorou má syna Binga (12). Rodinné šťastie však našiel pri inej žene. Do oka mu padla modelka Elle Evans, s ktorou sa zosobášili v roku 2019. Dvojica bola zasnúbená 2 roky.

A teraz sa im rodinka rozrástla znova. Privítali na svet svoje druhé dieťatko. „Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť príchod nášho nového anjelského chlapčeka George Julien-Wade Bellamy. Narodený v nedeľu 12. mája 2024,“ oznámili hrdí rodičia. Ich synček sa narodil na Deň matiek. Vysvetlili aj prečo vybrali práve tieto 3 mená.

„Je pomenovaný po Mattovom otcovi Georgovi, mojej mame Julie a mojom kovbojskom otcovi Billy Wade Evansovi. Prišiel zdravý, šťastný a pekný ako vždy!!! Sme posadnutí a vyhrievame sa v novonarodenej nebeskej blaženosti!!! Dobre sa zotavujem a on sa už udomácnil v takej peknej rutine. Som veľmi vďačná svojmu úžasne dokonalému manželovi Mattemu Bellamymu za to, že ma tak podporoval a bol po mojom boku na každom kroku! Je mi cťou priviesť na svet ďalšieho skvelého Bellamyho!“ napísala dvojnásobná mamička.


Autor: © Zoznam/lv

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia