EMOTÍVNA spoveď Martiny Schindlerovej: Extrémna žiarlivosť neprejde muža ani po rozvode! Doplácajú na ňu všetci blízki

Martina Schindlerová
Martina Schindlerová
Zdroj: Instagram/schindlerovamartina
2024-05-25 19:00:00 |

Krásna speváčka Martina Schindlerová to v živote vôbec nemá ľahké. Napriek tomu, že je už šesť rokov rozvedená, zdá sa, že stále pociťuje dôsledky nešťastného vzťahu s otcom jej dvoch detí.

Martina Schindlerová žila dlhé roky v ústraní. Spevácku kariéru zavesila na klinec a venovala sa predovšetkým svojej rodine. Po tom, čo sa ale v roku 2018 rozviedla, sa k hudbe opäť vrátila a s láskou sa o ňu delí dodnes. Vo štvrtkovej relácii Teleráno sa však podelila nielen o novú skladbu V sile našej búrky, ale aj o veľmi osobnú spoveď.

O známej kráske sa v poslednej dobe písalo v médiách najmä v súvislosti s jej rozchodom s advokátom Marcelom Borisom. Avšak ako Martina uviedla, ani jeden z nich žiadne oficiálne vyjadrenie o rozchode nikdy neposkytol. Novinári si tak spravili názor len na základe toho, že dvojica prestala na sociálnych sieťach zverejňovať spoločné zábery.

Speváčka priznala, že sa od Marcela spolu s deťmi odsťahovali ešte v októbri minulého roka. Následne poskytla veľmi úprimné vyjadrenie. 

,,Vyjadrím sa teraz tak opatrnejšie, pre prípad možného súdneho sporu, takže odbočím od môjho príbehu a čisto všeobecne skonštatujem, že keď si žena zoberie za manžela niekoho chorobne žiarlivého, tak tá chorobná žiarlivosť neprejde momentom rozvodu, ale pokračuje aj po rozvode a je smerovaná na exmanželku. A keď sa nájde nejaký obetavý princ, ktorý sa rozhodne s ňou vydržať vo vzťahu, tak veľká časť útokov je smerovaná aj na neho. A, samozrejme, najviac si to odnášajú deti, čo je katastrofa,” prekvapila slovami obľúbená speváčka. 

Ako ďalej dvojnásobná mamina uviedla, hoci nie je typ, ktorý ustupuje, no deti nemôžu byť nárazová zóna. ,,Tým určite nechcem povedať, že rozvod nie je riešením, myslím si práve, že rozvod naopak je riešenie, a chcem povzbudiť všetky nešťastné ženy, týrané ženy, aby našli v sebe odvahu a rozviedli sa,” povedala Martina, ktorá je ochotná takýmto ženám sama pomôcť. ,,Normálne mi napíšte, vymyslíme plán a ja vám pomôžem,” zdôraznila ochotná speváčka, ktorá až po rozvode začala žiť normálny život.

,,My s Macinom sa máme dobre, pozdravujeme všetkých, je nám fajn,” uzavrela statočná SuperStaristka. Celý rozhovor si môžete pozrieť vo videu.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/Teleráno, YouTube/Televíziaa Markíza

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia