FOTO Herečka Ráchel Šoltésová zverejnila NOVÉ zábery: Krásna mamička, ktorej synček rastie ako z vody!

Ráchel Šoltésová
Ráchel Šoltésová
Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial
2024-05-25 14:12:00 |

Seriál Dunaj, k vašim službám je už nejaký čas bez postavy predavačky Kristíny. Jej predstaviteľka Ráchel Šoltésová je totiž aktuálne na materskej dovolenke, na ktorej žiari spokojnosťou.

Ráchel Šoltésová sa v pomerne mladom veku môže pochváliť úspešnou kariérou aj krásnou rodinkou. 26-ročná rodáčka z Brezna má už za sebou účinkovanie v populárnych seriáloch, ako sú Pán profesor, Druhá šanca či Dunaj, k vašim službám. Práve posledný spomínaný projekt však musela odložiť na druhú koľaj, keďže na tú prvú prišlo materstvo.

O tom, že nosí pod srdcom dieťatko, herečka mlčala dlhé mesiace. Na Instagrame sa radostnou správou pochválila až vtedy, keď bol jej synček na svete. Jakubko sa narodil 15. decembra, čo značí, že aktuálne má už päť mesiacov.

Ráchel nepatrí medzi ženy, ktoré by svoj profil denne spamovali zábermi zo života mamy. Sem-tam ale sledovateľov súkromnými fotkami predsa len poteší tak ako aj teraz. Na nich možno vidieť, že materstvo brunetke prospieva a stále vyzerá pôvabne a spokojne rovnako ako otecko Lukáš, ten sa uplynulé leto stal jej manželom. Modrooká kráska ukázala i rozkošné snímky Jakubka, ktorý rastie ako z vody.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/rachelsonnn

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia