Zuzana Belohorcová OTVORENE o deťoch: S manželom si vo výchove nerozumejú!

Zuzana Belohorcová s deťmi
Zuzana Belohorcová s deťmi
Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova
2024-02-11 19:00:00 |

Zuzana Belohorcová s manželom Vlastom Hájekom by svojim deťom mohli dať všetko, čo im vidia na očiach. Ako ale celebritný pár pristupuje k výchove dvoch pokladov?

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek tvoria pár 15 rokov, počas ktorých stihli nielen žiť na niekoľkých miestach, ale aj priviesť na svet dve ratolesti. V súčasnosti má už staršia dcéra Salma 14 a mladší syn Nevio 10 rokov.

Napriek tomu, že chcú manželia pre deti to najlepšie, ako Zuzka uviedla v rozhovore pre Topky, vo výchove si s Vlastom veľmi nerozumejú.

,,Ale to by som povedala, že je v každej rodine. On možno Vlastik vyzerá ako prísny, čo sa týka výchovy... Ale špeciálne Salminka, veď to je už slečna, bude mať zajtra 14 rokov, v podstate, keď niečo chce, presne vie, ako na toho tatina. Tá sa k nemu pritúli, povie, tatinko, ja ťa tak milujem, a on už vie automaticky, že niečo potrebuje, že niečo chce," prezradila bývalá moderátorka.

Na svojho manžela ako otca blondínka nešetrila chválami, deti s ním podľa jej slov zažijú vždy kopec zábavy. To už ale neplatí o nej, keď s nimi sama trávi čas.

„Deti hovoria, mami, ty si úžasná, ale s tebou je nuda, s tatinom je sranda. On je taký žoviálny, má energiu, je plný elánu. A to si myslím, že tak to má byť," nešetrila lichôtkami na adresu svojej milovanej polovičky.

Komplimentmi Zuzka zasypala aj Salmu a Nevia, ktoré označila za veľmi dobré, jazykovo zdatné a zdravo sebavedomé deti. ,,Ale, samozrejme, držíme ich pri zemi. Aby v živote nestratili pokoru a aby si všetko vedeli vážiť. To je dôležité," vyjadrila sa podnikateľka. ,,Tak ako nás vychovali rodičia, tak sa snažíme to potom posunúť našim deťom,” dodala na záver spokojná mamička.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Topky

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia