Známa herečka pobúrila mnohé mamičky: Nenechali na nej nitku suchú!

Kaley Cuoco
Kaley Cuoco
Zdroj: SITA
2024-02-07 07:00:00 |

Herečka Kaley Cuoco, ktorá sa preslávila ako Penny z úspešného seriálu Teória veľkého tresku, si už od marca minulého roka užíva úlohu mamičky. O pikošky so života s dcérkou Matildou sa ochotne delí aj s verejnosťou. Občas sa však nevyhne kritike.

Mom shaming je pojem, ktorý opisuje situáciu, keď niekto súdi alebo kritizuje matku za jej štýl výchovy alebo rozhodnutia. Svoju skúsenosť s ním má aj herečka Kaley Cuoco. Jej výchovné praktiky pri dcérke Matilde sa totiž v očiach verejnosti nie vždy stretnú s pochopením. 

 

 

Umelkyňa v nedávnom rozhovore priznala, že s 10-mesačnou dcérkou beže sledujú rozprávkové filmy od Disenyho a že čas strávený pred televízorom vôbec nerieši. „Niekto ma za to môže dokonca nenávidieť, ale mne je to fuk,” povedala herečka, ktorá si tieto chvíle veľmi užíva. „Niektoré z noviniek som ešte nikdy nevidela, takže to prežívam spoločne s ňou. Je úplne v poriadku, ak niektorá mamička nechce, aby jej dieťa sledovalo televíziu. U nás to ale nefunguje,” dodala.  

Seriálová Penny sa ale nevyhla kritike od iných mamičiek a ich dobrým radám, ktorými ju napríklad aj prostredíctvom sociálnej siete Instagram zahrnuli. „A viete, aká je moja rada? Nenechajte si do výchovy od nikoho kecať. Každé dieťa je iné. To, čo potrebuje Matilda, nie je to, čo potrebuje vaše dieťa. Naša domácnosť je iná, než tá vaša. Všetci robíme, čo môžeme,” odkázala kritikom.   

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia