Kristína Tormová s bruškom! Je tehotenstvo najkrajšie obdobie? Absolútne nie

Kristína Tormová
Kristína Tormová
Zdroj: Instagram/kristina.tormova
2024-02-04 19:00:00 |

Obľúbená herečka, influencerka či spisovateľka v jednom je mamičkou troch úžasných detí. Kristína Tormová si však na svoje tehotenstvá nespomína najlepšie.

Prvé tehotenstvo s dvojičkami Elou a Matildou Kristína Tormová sprístupnila celej verejnosti. Najprv písala blogy, na ktoré neskôr nadviazala knihou Som mama. Tá sa stala natoľko úspešnou, že poslúžila ako predloha k natočeniu seriálu s rovnomenným názvom.

Keď mali dievčatá päť rokov, pribudol k nim braček Alan. Ešte počas toho, ako rástol v bruško, jeho mamina písala ďalšiu knihu Budem mama, a to o všetkých emóciách a stavoch, ktoré počas tehotenstva prežívala. A žiadna prechádzka ružovou záhradou to teda nebola. 

Na obdobie tehotenstva si teraz Kristína opäť zaspomínala na svojom Instagrame. ,,Tehotenstvo - najkrajšie obdobie v živote ženy! ..našla som v mobile a fakt som sa nahlas smiala,” napísala k momentke, na ktorej si s viditeľným bruškom na niečom pochutnáva.

,,Tehotenstvo napriek všetkému médžik (magické - pozn. redakcie) ani zďaleka nebolo pekné… a možno ma pri hlbšej spomienke aj napne. To prvé totál príšernô, to druhé oveľa lepšie, ale fotka zodpovedá pocitom. Kokos, ženy sú fakt médžik!” zamyslela sa pri svojej fotke známa trojnásobná mamina, ktorej dalo za pravdu mnoho sledovateliek vrátane čerstvej mamičky, herečky Natálie Puklušovej,,No presne jak ja,” okomentovala Kristíninu snímku. 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia