VIDEO Kristína Tormová DOJALA celý internet: TAKTO vyzeralo stretnutie s jej AFRICKOU dcérou

Kristína Tormová
Kristína Tormová
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-13 15:00:00 |

Kristína Tormová je známa svojou úprimnosťou a bezprostrednosťou. Nerobí jej problém hovoriť aj o veciach, ktoré sa v spoločnosti považujú za tabu alebo ich iní ľudia neotvárajú. Netají sa ani tým, že pomáha ľuďom, ktorí to potrebujú. Rovnako aj deťom v Afrike.

Prostredníctvom Nadácie Integra je možné pomáhať deťom v afrických krajinách, ktoré vďaka vašej finančnej podpore majú lepšie podmienky na život a štúdium. Aj Kristína takto už pár mesiacov pomáha malému dievčatku, ktoré sa volá Mary. 

Na svojom Instagrame nedávno prezradila, že Mary pomáha od februára. Pochádza z Etiópie. "Naše dievky pozorne preštudovali materiály o deťoch a vybrali si africkú sestru. Tak ju volajú. Vybrali ju preto, lebo má len maminku a tá má ťažké zdravotné postihnutie, čiže nemôže pracovať…takže šanca na vzdelanie bola pre Mary nulová," uviedla pred pár mesiacmi Kristína. 

Kristína vycestovala do Afriky

Teraz trojnásobná mamička zdieľala video z jej cesty do Kene, kde svoju ďalšiu "dcérku" mohla spoznať aj naživo a vidieť, ako sa jej darí. "Toto som zažila. Naozaj. Nemám slov a z Kene sa už nevrátila tá istá ja," napísala k videu. 

"Naša Mary ♥️ videla som na vlastné oči, čo robí mojich 25 € mesačne so životom malého človeka. Viete čo? Zázrak…naozaj my všetci, čo sme sa rozhodli podporiť malých ľudí z Kene, sa spolupodieľame na zázraku," dodala.

Vo videu spomenula, že jej dve dcérky ju berú ako tretiu sestru. Stretla sa aj s rodinou Mary a videla, v akých podmienkach musí žiť. Toto video koluje celým internetom a dojalo množstvo ľudí. Fanúšikovia v komentároch píšu, že už dávno nevideli nič krajšie. Ide o pekný príklad toho, že aj malá čiastka peňazí dokáže zmeniť niekoho život k lepšiemu. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/kristina.tormova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia