PIKOŠKY z výchovy Gáboríkovcov: Nič lepšie nemohli pre svoje deti urobiť!

PIKOŠKY z výchovy Gáboríkovcov:
Marián a Ivana Gáboríkovci
Zdroj: Ján Zemiar
2023-09-14 07:00:00 |

Ivana a Marián Gáboríkovci tvoria veľmi sympatický pár a dôkazom ich lásky sú aj dve dcérky. O momentky zo svojho súkromia sa krásna tanečnica delí s fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Tam fanúšikom aktuálne prezradila viaceré zaujímavosti z ich rodinného života

Ivana Gáborík je nielen krásna a talentovaná tanečnica, či milujúca manželka i mamina, ale v neposlednom rade je aj celkom inšpiratívnou ženou. Za pravdu nám určite dajú jej followeri, ktorých má na sociálnej sieti Instgram viac ako 222-tisíc. 

S nimi sa delí napríklad o tipy, čo navarí svojimi dcérkam Belle (3) a Leii (2). V súvislosti s tým si nejedna mamička, ktorú deti pri stravovaní potrápia, kladie otázku, ako je možné, že Ivankine princezné to zjedia a nevymýšľajú. „Od malička im ponúkam pestrú stravu a aj to, čo neobľubujú, vždy nájdu na tanieri. Bella naozaj spapá všetko a verím, že tak tomu bude aj pri Lei. Môj postreh je, že čo som neponúkala do roka a pol, sa teraz ťažšie spapá,” povedala k tomu Ivana. 

Tá v týchto dňoch odpovedala fanúšikom na ich zvedavé otázky. Okrem toho tiež prezradila, že staršia dcérka Bella zvládla nástup do škôlky úplne bez problémov, či to, že od kedy má detičky, tak vôbec nepoužíva parfumy. 

 

 

Gáborík tiež komentovala vekový rozdiel, ktorý jej dcérky medzi sebou majú. „Vždy som chcela, aby bol čo najmenší, aby sa vedeli spolu zahrať, aj pozabíjať,” reagovala s úsmevom. Prominentná mamička dala fanúšikom tiež tip, ktorý by si mohli osvojiť viacerí rodičia. Jej manžel Marián totiž s dievčatami rozpráva len po anglicky. „Je to skvelé. Bella nemá problém s jazykom, na dovolenke si hneď nájde kamarátov,” prezradila Ivana s tým, že dcérku aj preto zapísali do anglickej škôlky. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia