FOTO Adela Vinczeová sa ukázala so SYNČEKOM: Takúto ŠŤASTNÚ ste ju už dávno nevideli

Adela Vinczeová a Viktor
Adela Vinczeová a Viktor Vincze
Zdroj: Ján Zemiar
2023-09-13 19:00:00 |

Adela Vinczeová doslova žiari šťastím. Má milujúceho manžela, dobrú prácu a jej život úplne zmenil aj synček, ktorého začína postupne ukazovať viac a viac. Na najnovšej fotke sa nedá prehliadnuť tá spokojnosť, ktorá z nej priam vyžaruje.

Adela vždy otvorene hovorila o adopcii, ktorú uprednostnila pred umelým oplodnením. Spolu s Viktorom sa ich životy úplne zmenili pred pár mesiacmi, kedy sa konečne dočkali svojho bábätka. Kvôli prebiehajúcemu adopčnému procesu si svoje súkromie prísne strážili, no teraz sa začínajú ukazovať čoraz viac.

Nedávno moderátorka zverejnila fotku, ako drží chlapčeka za ruku a spoločne navštívili galériu. V rozhovore pre Markízu prezradila, že sa mu venovala celé leto, pretože svoju prácu obmedzila na minimum. Spolu boli aj v tábore a užili si aj viacero menších výletov.

Adela vyzerá veľmi spokojne

Najnovšie Adela na svojom Instagrame prezdieľala fotku, na ktorej je so svojimi kamarátmi a synčekom. Ako prvé hneď udrie do očí jej spokojnosť a šťastie, aké vyžaruje. A následne to, že je na fotke so slovenským modelom Filipom Hrivňákom, ktorý patrí medzi najlepše platených modelov sveta. 

Každopádne, Adele materstvo veľmi pristane a je obdivuhodné, ako dokáže všetko zvládať a aj napriek tomu si zachovať pokoj a radosť. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia