Prominentný synáčik má už 18 rokov: Jeho ROZVEDENÍ RODIČIA môžu byť pre mnohých PRÍKLADOM!

Heidi Klum a Seal
Heidi Klum a Seal v čase, keď tvorili pár.
Zdroj: profimedia.sk
2023-09-13 07:00:00 |

Je z neho už muž! V rodine modelky Heidi Klum sa v uplynulých dňoch oslavovalo. Jej syn Henry totiž prekročil prah dospelosti a oslávil svoje 18. narodeniny. Aký má slávna kráska vzťah s jeho otcom a svojim exmanželom - spevákom Sealom?!

„Henry, dnes máš 18! Krásne narodeniny! Pozri sa, aký si bol maličký a dnes máš takmer dva metre. Wau! Ľúbim ťa celým svojím srdcom,” napísala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram slávna modelka, ktorá zverejnila krásnu fotku z rodinného albumu. Na nej je zachytená, ako kúpe svojho maličkého synčeka.

 

 

Nevedno, či sa oslávenec v tvári viac podobá na slávnu matku alebo otca. Svoje deti sa totiž dvojica usiluje pred zrakmi verejnosti chrániť a nemedializujú ich. Výnimkou je najstaršia dcéra Leni (19), ktorá sa sama rozhodla kráčať v maminých šľapajach a vo svete šoubiznisu je dobre známa. 

Otcom modelkiných detí je jej exmanžel - spevák Seal. Ten sa dal s Heidi dokopy v roku 2004, krátko po tom, ako kráska oznámila svetu, že je tehotná s bývalým partnerom - pracháčom Flaviom Briatore. V máji 2005 sa zosobášili a v priebehu 7 rokov sa im narodili ďalšie tri deti. Spevák si tiež adoptoval Leni. v roku 2012 sa dvojica rozišla a dva roky na to ich súd rozviedol. 

Klum je vydatá druhýkrát. Po boku mladšieho Toma Kaulitza priam žiari a nie je tajomstvom, že s ním veľmi dobre vychádzajú aj modelkine deti. 

 

Zachovať si po rozvode dobré vzťahy je pre mnohých exmanželov priam nemysliteľné. To ale nie je ich prípad, čo dokazujú aj ich vyjadrenia. Seal v rozhovore pre Us Weekly prezradil, ako vyzerá ich výchova. „Môže to byť náročné, ale vyžaduje si to tímovú prácu. Ak sú obaja rodičia tímom, tak potom je to naozaj jednoduché a nemusíte to vôbec vnímať ako nejakú výzvu. Ak ten tím nevytvoríte, tak sa to všetko môže rozpadnúť na kusy,” povedal k tomu umelec.  

Seal a Heidi sa už spoločne museli vysporiadať s tým, že ich najstaršia dcéra Leni si pomaličky žije vlastným životom. „Kráča si životom s určitým typom pokory a má vo všeobecnosti pochopenie pre iných a ich pocity,” uviedol pre  E! News pyšný otec. „Myslím si, že sme to do nej vštepili my, jej rodičia. Nič, čo urobí, pre mňa nebude zlé, lebo v mojich očiach je úžasná,” dodal. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia