Slávnu sexicu zatienila jej 16-ročná dcéra: Wau, vyzerá ako Barbie!

Slávnu sexicu zatienila jej
Katie Price s dcérou Princess
Zdroj: profimedia.sk
2023-09-10 07:00:00 |

Ešte o nej budeme veľa počuť! Katie Price sa preslávila nielen vo Veľkej Británii, ale dobre známa je aj za hranicami rodnej krajiny. Niekdajšia sexica miluje plastické operácie je rada stredobodom pozornosti. Pred pár dňami vzala do spoločnosti svoju 16-ročnú dcéru, ktorá ju razom zatienila.

Katie Price odštartovala svoje pôsobenie v šoubiznise ako glamour modelka. Svojou krásou ohúrila aj známeho speváka menom Peter Andre. Hoci nešlo o lásku na celý život, z ich vzťahu vzišli syn Junior a dcéra Princess. Okrem nich má Katie ešte ďalšie tri deti. 

Niekdajšia sexica priam zbožňuje plastické operácie a vedie pomerne kontroverzný spôsob života. Do sveta šoubiznisu však pomaličky vstupuje aj jej krásna 16-ročná dcéra Princess. Tú slávna mama pred pŕ dňami vzala do spoločnosti a mladá kráska bola hneď stredobodom pozornosti. 

 

Nečudo, Princess vyzerá ako taká novodobá princezná. Mnohým pripomína aj bábiku Barbie. Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 655-tisíc followerov a nedávno podpísala aj zmluvu pre známy britský módny reťazec, pre ktorý bude predvádzať. Čo myslíte, má Princess predpoklady uspieť v modelingu?

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia