Promi mamička sa celé tehotenstvo skrývala: Bála sa negatívnych komentárov na jej telo!

Promi mamička sa celé
Zdroj: Instagram/kellyosbourne
2023-09-08 07:00:00 |

Konečne prehovorila o tom, aké je byť matkou! Kelly Osbourne je verejnosti dobre známa. A to nielen ako dcéra slávnych rodičov, ale sama zaznamenala viacero pracovných úspechov. Nepochybne najväčšiu radosť jej však robí materstvo a jej milovaný synček.

Kým mnohé celebritné mamičky sa aj počas tehotenstva delia so svetom o svoje pocity, fotky a postrehy, Kelly Osborne sa stiahla do úzadia a všetko prežívala v súkromí. Nedávno sa jej istý fanúšik spýtal, prečo nikde nebola jej tehotenská fotka. A Kelly mu aj odpovedala. Ako uviedla, keďže bola celý život kritizovaná za svoju váhu, nechcela si tým istým prechádzať aj počas tehotenstva. 

 

 

Tajnosti robila aj okolo synčekovho pôrodu a keď jej slávna mama čo-to prezradila, bola aj nahnevaná. Najnovšie však Kelly príjemne prekvapila. V rozhovore pre E! News otvorene prezradila, ako vníma materstvo a ako synček Sidney prevrátil ich život naruby. 

„Je to tá najlepšia vec, aká sa mi kedy stala,” povedala úprimne. Zároveň priznala, že všetko je to pre ňu veľmi desivé, lebo nechce spraviť nejakú chybu. „Sú tu všetky tie malé omyly, ktoré človek robí, lebo sa z nich musí poučiť. Škoda, že na dieťatku,” dodala.

 

Veľkým povzbudením pre ňu je, keď vidí synčekove pokroky. „A čo si teraz celkom užívam je, že je priam posadnutý mamičkou. Kdekoľvek ma zbadá, hneď chce byť pri mne a ja si to užívam,” pokračovala vo svojom rozprávaní Kelly. 

Od slávnych rodičov dostala aj viacero rodičovských tipov. „Povedali, že to viac už nie je len o mne, že môj život je teraz hlavne o mojom dieťatku. Zároveň, že si mám vždy nájsť aj chvíľku pre seba,” uzavrela Osbourne, ktorá ale najradšej trávi čas práve so svojím synčekom. 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia