OBROVSKÁ RADOSŤ slávneho herca (50): Jeho krásna žena (29) je TEHOTNÁ... Reakcia bývalky nemá chybu!

Josh Duhamel a Audra
Josh Duhamel a Audra Mari
Zdroj: profimedia.sk
2023-09-12 07:00:00 |

Bude z neho dvojnásobný otec! Josh Duhamel a jeho krásna partnerka Audra Mari oznámili svetu tú najkrajšiu správu. A to že sa ich rodinka rozrastie. Pozrite, čo na to hovorí hercova exmanželka - speváčka Fergie.

Josh Duhamel sa preslávili účinkovaním v mnohých známych počinoch. Verejnosť ho pozná aj ako exmanžela speváčky Fergie, s ktorou tvorili priam dokonalý pár. Dvojica má spolu 10-ročného syna Axla a v roku 2017 všetkých poriadne prekvapili, keď svetu oznámili svoj rozchod. Spolu boli 13 rokov, z toho 8 manželia. 

 

Zachovať si po rozvode dobré vzťahy býva pre mnohých expartnerov veľmi náročné. Niet však pochýb, že tieto hviezdy našli spôsob, ako k sebe aj naďalej pristupovať s úctou. Dokazuje to aj reakcia slávnej speváčky na oznámenie, že Josh sa už čochvíľa stane dvojnásobným otcom. 

Radostnú správu zverejnil spoločne so svojou druhou manželkou Mari na sociálnej sieti Instagram. K fotke, na ktorej je vidno zábery zo sona napísali len: „Baby Duhamel už čoskoro.” Pod príspevkom sa pochopiteľne hromadia gratulácie od priateľov a fanúšikov. Krásne slová im adresovala aj samotná Fergie. „Som šťastná spolu s vami. Axl sa už nevie dočkať, kedy z neho bude veľký brat,” napísala. 

 

 

Josh a Audri sa na verejnosti prvýkrát ako pár objavili v októbri 2019 a bola to láska ako hrom. Začiatkom roka 2022 požiadal herec túto krásku o ruku a v septembri mali svadbu. Kým Josh už má spomínaného 10-ročného syna, pre bývalú missku ide o jej prvé dieťatko. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia