Plačková vystrojila synovi Dionkovi (1) MEGA OSLAVU: 8-tisíc balónov a zábery, ktoré vám VYRAZIA DYCH!

Zuzana Strausz Plačková
Zuzana Strausz Plačková
Zdroj: Ján Zemiar
2023-09-11 07:00:00 |

Všetko premyslené do posledného detailu! Počas uplynulého víkendu usporiadala influencerka Zuzana Plačková spolu s manželom Reném pre svojich blízkych a priateľov veľkolepú párty. Spoločne oslávili 1. narodeniny ich syna Dionka. Pozrite sa, aké to bolo veľkolepé!

Zuzana Plačková a jej mažel Rene sa už rok radujú zo synčeka Diona. Hoci spočiatku jeho tváričku pred svetom skrývali, pri príležitosti jeho narodenín spravili výnimku a svetu ho pred pár dňami ukázali. 

 

Včera sa v priestoroch luxusnej talianskej reštaurácie so záhradou a bazénom konala Dionkova narodeninová oslava, ktorá sa celá niesla v téme rozprávky Shrek. Fotkami a videami sa pyšní rodičia pochválili na svojich profiloch na sociálnej sieti Instagram. 

Ako vidno, hostia, medzi ktorými boli napríklad aj moderátorka Jasmina Alagič či fitnesska Lucia Mokraňová, dodržali dresscode a prišli oblečení v zelenej farbe. A nechýbali ani Shrek a Fiona, za ktorých sa prezliekli Plačkovej priatelia.

 

 

Priestory, kde sa oslava konala, boli krásne vyzdobené. Na každom kroku bola nejaká pekná pripomienka, že Dionko má rok. Ako Zuzana followerom prezradila, použitých bolo 8-tisíc balónov, ktoré sa podnikateľka po skončení párty rozhodla niekomu darovať. 

 

 

Hostia si mohli pochutnať na dobrom jedle, nechýbali koláčiky, ktoré boli tematicky vyzdobené, či zmrzlina a popcorn. Detičky sa mohli vyblázniť v skákacom hrade a hostia mali k dispozícii aj fotokútik a oddychovú zónu. 

Ako to už býva zvykom, medzi followermi dvojice vznikli dva tábory. Jedna skupina je z tejto mega oslavy nadšená a nechýbajú komentáre plné chvály. Našli sa však aj kritici, ktorí tvrdia, že to všetko bolo prehnané a zbytočné, lebo ročný Dionko si to aj tak nebude pamätať. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia