VIDEO Syn Zuzany Plačkovej oslávil 1 ROK: Konečne ho ukázala v CELEJ svojej kráse

VIDEO Syn Zuzany Plačkovej
Zuzana Plačková s manželom a synom
Zdroj: Instagram/queen.plackova
2023-09-04 19:00:00 |

Zuzana Strausz Plačková svojho syna Diona stráži pred verejnosťou. Síce ho na svojich sociálnych sieťach ukazuje, avšak neukazuje jeho tváričku, prípadne mu ju prekrýva. Teraz ale urobila výnimku a ukázala ho bez akejkoľvek cenzúry, pretože oslávil svoj prvý rôčik.

Zuzana Strausz Plačková patrí k najsledovanejším osobnostiam na Slovensku. Na Instagrame má viac ako 885-tisíc fanúšikov, ktorí sú zvedaví na to, čo sa deje v jej živote. Ona nemá problém s úprimnosťou a autentickosťou, pretože sa naozaj na nič nehrá.

Aj keď je úspešná podnikateľka a svoje biznisy má rozbehnuté na viacerých miestach, netají sa tým, že najdôležitejšia je pre ňu rodina. Jej synček Dion oslávil v nedeľu svoje prvé narodeniny a pri tejto príležitosti sa Zuzka rozhodla, že ho ukáže v celej svojej kráse. Video si môžete pozrieť na tomto odkaze

 

Syn ju naučil naozaj veľa

"Moje Bábätko má dnes rok. Už týždeň pri pomyslení, ako ten čas letí a že už je z teba chlapček, plačem. Pred rokom som ťa nazvala Miracle Baby a ty ním naozaj si ❤️ Čo ty si ma naučil za rok, ma nikto nenaučil za 30 🙏 Kompletne si zmenil moju osobu,moje priority☝️ Naplnil si ma tou najčistejšiou láskou a urobil si z nášho domu domov ❤️ Slovami, vetami sa nedá opísať, ako moc ťa s Tatom milujeme ❤️Tak, ako je vesmír nekonečný, tak ešte viac milujeme tvoj šibalsky úsmev 💫❤️♾️ Prajeme ti všetku lásku, šťastie, zdravie sveta ❤️ Ďakujem za teba Pánu Bohu každý deň ❤️ Náš najkrajší rok a dni života su vďaka tebe," napísala vo svojom príspevku, ktorý si hneď vyslúžil viac ako 70-tisíc srdiečok a 2 000 komentárov.

Krásne zábery zverejnil aj René

Zuzkin manžel René zverejnil na svojom profile prvé zábery z nemocnice, keď po pôrode uvidel svojho chlapčeka. Máloktoré oko zostane pri jeho sledovaní suché. 

"Môj synček má dnes 1.rok, veľmi veľa sa zmenilo v mojom živote po tom, ako máme Dionka, a ďakujem Pánu Bohu a tebe Zuzka, že máme tak krásneho synčeka a hlavne, že je zdravý. Nebudem tu písať sloh, ale určite ak ste milujúci pár, tak určite choďte do toho, toto je najviac v živote čo môže byt," odkázal René na záver. 

 

Dionkovi dodatočne prajeme všetko len to najkrajšie k narodeninám a tešíme sa na ďalšie podobné zábery. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia