Slovenská influencerka už po 3 týždňoch ani nevie, že rodila: Toto sú jej OVERENÉ RADY pre budúce mamičky!

Slovenská influencerka už po
Zdroj: Instagram/chrebetova
2024-06-18 11:00:00 |

Do klubu mamičiek sa koncom mája zaradila aj Laura Kulhánek Chrebetová, víťazka prvej série reality šou Love Island. Ako s odstupom času hodnotí svoj pôrod a prípravy s ním spojené?

Laura a Martin sú dôkazom, že skutočná láska sa dá nájsť aj v reality šou. Česko-slovenský pár si v roku 2021 priniesol z Kanárskych ostrovov nielen finančnú výhru, ale i životného partnera. Dvojica sa už vlani stihla zobrať a 23. mája rozrásť o synčeka Mattea.

Tri týždne po pôrode sa blondínka rozhodla, že povzbudí ostatné žienky, ktoré čoskoro čaká rovnaká životná udalosť, a napíše, ako sa na deň D pripravovala ona.

,,Pred pôrodom som chodila na teoretický kurz predpôrodnej prípravy priamo v nemocnici, kde som chcela rodiť (Bojnice), tam nám všetko presne krok po kroku vysvetlili, ukázali nám sálu, vzdycháreň a jednoducho nás previedli teoreticky všetkým, čo nás čaká. Ďalej som chodila na praktické predpôrodné cvičenia, kde bolo, samozrejme, super, že som sa hýbala, ale možno to bolo skôr o tej socializácii s ostatnými tehuľkami a vymieňaní si nejakých rád a skúsenosti,” prezradila Laura. 

Veľkú rolu podľa jej slov zohral Aniball, a teda pomôcka, ktorej pravidelné používanie výrazne znižuje riziko poranenia hrádze a taktiež napomáha k rýchlejšiemu zotaveniu panvového dna po šestonedelí, a masírovanie hrádze.

,,Pravdepodobne vďaka tomu som porodila celkom ľahko a bez nástrihu. A nielenže vás to pripraví fyzicky, ale myslím si, že aj psychicky, pretože aspoň zhruba viete, aký to je pocit, a ďalšou vecou je, že sa pri tom učíte správne dýchať,” uviedla novopečená mamička.  Okrem toho influencerka napísala, že posledné týždne tehotenstva pila maliníkový čaj a robila si bylinkové náparky. Od začiatku tehotenstva až po pôrod sa však snažila byť čo najviac informovaná.

,,Chcela som vedieť, čo sa so mnou deje. Každého, kto ma vyšetroval, som sa pýtala, aj keď niekedy možno pre nich nezmyselné otázky. A to mi pomohlo byť kľudná, pretože som jednoducho vedela, čo ma čaká, že to nebude jednoduché, ale viem, čo robiť. Treba počúvať, čo vám kážu lekári, a všetko pôjde ľahko,” odkazuje budúcim maminám známa kráska, ktorá podľa svojich slov už ani nevie, že rodila. Hlava to vraj vytesnila a fyzicky sa cíti perfektne.

,,Stojí to za to a pre každú jednu z vás, ktorú to čaká - ZVLÁDNETE TO ĽAVOU ZADNOU. A nenechajte sa strašiť príbehmi o hrozných pôrodoch, vy môžete kľudne porodiť za tri hodky,” doplnila Laura na záver povzbudzujúce slová.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/chrebetova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia