Monika Bagárová PRIBRALA počas tehotenstva 22 kíl, za tri mesiace boli fuč: Fakt išli dole iba TAKTO?

Monika Bagárová s Ruminkou
Monika Bagárová s Ruminkou
Zdroj: Instagram/bagarovamonika
2024-05-09 11:00:00 |

Pred štyrmi rokmi speváčka Monika Bagárová odpočítavala posledné dni do pôrodu. V tom čase vážila 76 kg. Už pár mesiacov nato však po tehotenských kilách nebolo ani stopy. Ako sa to známej kráske podarilo?

Monika Bagárová je šťastným rodičom zdravej a krásnej dcérky Rumie, ktorú má s uzbeckým bojovníkom zmiešaných bojových umení Machmudom Muradovom. Dvojici však vzťah nevyšiel, a tak speváčka vychováva dievčatko ako slobodná mamička.

Mnohí si určite spomínajú na obdobie, keď Monika nosila Ruminku ešte iba v brušku. Do poslednej chvíle sa objavovala na televíznych obrazovkách ako porotkyňa speváckej šou SuperStar, pričom dcérka sa vypýtala na svet 27. mája, iba pár dní pred veľkolepým finále. Počas neho už boli súčasťou živého prenosu obe dievčatá, samozrejme, iba prostredníctvom video techniky.

Monča sa k tomuto obdobiu vrátila na svojom Instagrame, kde sa jej jedna z fanúšičiek opýtala na to, ako zvládnuť pôrod a ako sa jej po ňom podarilo schudnúť. Na prvú otázku známa Češka odpovedať veľmi nevedela, keďže rodila cisárskym rezom. Na zhadzovanie kíl však ponúkla prekvapivú odpoveď.

,,Každopádne, posledné, čo som riešila po tom, čo sa malá narodila, bolo to, ako schudnúť. A to som pribrala 22 kg. Všetko išlo dolu samo. 54 kg pred tehotenstvom, tuším, že do 2 - 3 mesiacov po pôrode som mala 57 kg, to mi vôbec ale nevadilo,” prekvapila odpoveďou Bagárová. Takýto úbytok váhy bez väčšej námahy by prijala určite každá žena, ktorú po pôrode trápia kilá navyše.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia