Pohlavný styk počas tehotenstva: Žiadne výhovorky! Gynekologička tvrdí, že stopku musí mať iba v dvoch prípadoch!

Pohlavný styk počas tehotenstva:
Zdroj: gettyimages.com
2024-05-23 11:00:00 |

Nechce sa vám mať počas tehotenstva pohlavný styk, tak to radšej zvaľujete na to, že sa bojíte, aby ste milovaním neublížili bábätku v brušku? Nuž, v tomto prípade pre vás nemáme dobré správy.

Nie každá žena má rovnako silný se*uálny apetit. Kým jedna by “vystrájala” aj niekoľkokrát za deň, inej sa do tejto aktivity chce iba sem-tam. V druhej skupine sa však nájdu ženy, ktoré majú pred mužom odôvodnenú výhovorku aspoň počas tehotenstva - žiadny se* nehrozí, pretože by mohol ohroziť toho malého človiečika rastúceho v brušku. Toto tvrdenie je ale opodstatnené iba niekedy.

Slovenská gynekologička Lucia Ďurčeková má pre všetky tehuľky, ktoré nemajú chuť na milovanie s partnerom a vyhovárajú sa na tehotenstvo, nemilú správu. Tvrdí totiž, že podľa najnovších poznatkov sa v tehotenstve se* zakazuje len v dvoch prípadoch. O ktoré ide?

1. O ženy, ktoré majú skrátený krčok maternice, ale zároveň v predchádzajúcom tehotenstve porodili predčasne.

2. O ženy, ktorým odteká plodová voda alebo krvácajú.

,,Ostatným ženám sa medze vo fantázii nekladú. Toť toľko odkaz z dnešného gynekologického kongresu,” prehovorila lekárka k svojim sledovateľkám na Instagrame. Potešila však určite aspoň tie, ktoré se* milujú a môžu si ho tak dpriať kedykoľvek a akokoľvek aj počas obdobia, kedy nosia pod srdcom bábätko.

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/mama_gynekologicka

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia