FOTOHÁDANKA Z milého dievčatka vyrástla silná a úspešná žena, ktorá sa už roky vracia domov za chorou dcérkou

FOTOHÁDANKA Z milého dievčatka
Zdroj: Instagram/tvjoj
2024-06-15 15:00:00 |

Napriek tomu, že v živote nemá na ružiach ustlané, nesťažuje sa a žije s úsmevom na perách. Spoznávate dlhoročnú tvár TV JOJ?

Pred 48 rokmi sa narodila v metropole východu, kde po absolvovaní gymnázia ukončila Technickú univerzitu v Košiciach. Už počas štúdia sa spolu s kamarátkou zúčastnili konkurzu do košickej televízie, kde zaujala aj napriek tomu, že nemala žiadne skúsenosti s médiami. 

Po niekoľkých rokoch zmenila zamestnávateľa a stala sa súčasťou spravodajstva TA3. Novinkám z domova a zo sveta je verná dodnes, no už v komerčnej televízii Joj, kde pôsobí 13 rokov.

Čo sa týka súkromného života, má za sebou jedno nevydarené manželstvo, ktoré uzavrela pred 18-timi rokmi v tom čase s úspešným hokejistom. Spoločné šťastie im, žiaľ, dlho nevydržalo. Po štyroch rokoch mala prísť kríza a s ňou aj rôzne športovcove romániky. Súd dvojicu napokon rozviedol, avšak už navždy ju bude spájať dcéra, z ktorej je takmer dospeláčka. 

17-ročná Saskia sa, bohužiaľ, narodila so zdravotnými problémami. Rodičia tak počas detstva držali jej život pod rúškom tajomstva. Moderátorka sa ale netají tým, že jej dcérka je na mentálnej úrovni malého dieťaťa a vyžaduje neustálu pozornosť. Aj preto jej s výchovou pomáhajú skúsené opatrovateľky.

Atraktívna hviezda Jojky si súkromie stráži a nemá ani sociálne siete. Svojej domovskej televízii však ešte na Deň detí poskytla záber z detských čias. Tak čo, spoznali ste Andreu Pálffy Belányiovú?

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia