FOTOHÁDANKA Slávna herečka s jednou z najškandalóznejších krások nášho šoubiznisu: Spoznávate mamu s dcérou?

FOTOHÁDANKA Slávna herečka s
Zdroj: Instagram/agatahanychova
2024-05-06 15:00:00 |

Z krásnej českej herečky je už dnes niekoľkonásobná stará mama a z jej rozkošnej dcérky neriadená strela, ktorá má tesne pred 40-tkou.

Narodila sa v Prahe v znamení Váh. Herectvu sa venovala už od detstva, pričom v dospelosti sa k tomu pridal aj dabing.  Za svoju kariéru natočila desiatky filmov a seriálov, pričom v roku 1996 získala prestížne ocenenie Českého leva za vedľajšiu rolu v snímke Zapomenuté světlo.

Mnohí ju vnímajú aj skrz bulvár, keďže sa pýši naozaj netypickou rodinkou. Má za sebou tri rozvody, pričom ten posledný prišiel iba v závere minulého roka. S politikom Martinom Stropnickým boli manželia 15 rokov, počas ktorých mu prejavovala veľký obdiv. Nie každý by si totiž na krk “zavesil” ženu s piatimi deťmi vrátane dvoch adoptovaných. Šieste prišlo na svet v ich vzťahu, ktorý sa skončil doslova z minúty na minútu, keď si prečítala šokujúci email s informáciou, že ju už nemiluje.

Z ťažkého obdobia sa pomaly otriasla aj vďaka svojim najbližším. Poznať môžete napríklad syna, herca Vincenta Navrátila, ktorý stvárnil hlavnú rolu v slovenskom seriáli Svätý Max, a určite i dcéru Agátu Hanychovú, ktorú má s režisérom Jiřím Hanychom

Agáta je už dlhé roky označovaná za jednu z najkontroverznejších osobností česko-slovenského šoubiznisu a nič sa nezmenilo ani po tom, ako sa stala mamou. Populárna kráska vychováva tri deti, pričom každé z nich má iného otca. Influencerka mapuje svoj život na Instagrame a servítku si pred ústa vôbec nedáva.

28. apríla oslávila celebritná mamička 39 rokov a pri tejto príležitosti zverejnila fotku so svojou maminou Veronikou Žilkovou. Tak čo, spoznávate známu dvojku spoza rieky Morava?

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/agatahanychova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia