Slovenská influencerka spravila dcérke vlastné ihrisko: Toto je hotový splnený DETSKÝ SEN!

Linda Mlynčárová alias Nutelindochka
Linda Mlynčárová alias Nutelindochka
Zdroj: Instagram/nutelindochka
2024-05-26 11:00:00 |

Od momentu, ako vyšlo prvé jarné slnko, detské ihriská sa zaplnili radosťou a džavotom. Dcérka obľúbenej slovenskej influencerky však za takouto atrakciou nemusí nikam chodiť, doma má úplne všetko.

Nie všetky krásne a štýlové influencerky prezentujú na Instagrame iba svoju dokonalú vizáž. Linda Mlynčárová, ktorú fanúšikovia poznajú pod menom Nutelindochka, k tomu pridáva aj ďalšie veci, ako život mamy bez filtrov či svoju superschopnosť “stavbárky”.

Kto mamičku takmer 3-ročnej dcérky Elly sleduje na sociálnej sieti, vie, že ide o ženu do voza aj do koča. Pôvabná ryšavka si pravidelne oblieka monterky a púšťa sa do prác, od ktorých dáva väčšina žien radšej ruky preč. Minulý rok sa napríklad odhodlala na vymaľovanie bytovky.

Najnovšie sa Linda rozhodla, že zabije dve muchy jednou ranou a splní detský sen nielen milovanému dievčatku, ale aj sebe. ,,Si mama a chceš svojej dcére dať všetko, čo si ty nemala,” napísala influencerka k videu, z ktorého vám padne sánka. 

Nutela Elle na dvore postavila pieskovisko, záhradný domček, záhradnú kuchynku, šmýkačku, hojdačky, trampolínu či stôl s lavicami na príjemné posedenie. Nejedna fanúšička sa tak v komentároch vyjadrila, že by chcela byť jej dcérou a užívať si kráľovstvo, aké dopriala svojej rozkošnej princeznej. 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/nutelindochka

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia