OHROMUJÚCE VIDEO: Dcérka speváčky Tiny hovorí v 9-tich rokoch PLYNULE po anglicky! Ako sa jej to PODARILO?

OHROMUJÚCE VIDEO: Dcérka speváčky
Zdroj: Instagram/tinaslovakia
2024-05-24 11:00:00 |

Dnešné deti sa učia cudzí jazyk od útleho veku. Niektoré tak hovoria plynule inou rečou už na prvom stupni základnej školy. Krásnou ukážkou je dcérka známej speváčky Tiny, ktorá sa v “spíkovaní” doslova vyžíva.

Obľúbená slovenská speváčka Tina má za sebou náročné pracovné obdobie. Mesiace drela na tanečnom parkete televíznej šou Let's Dance, kde sa po boku profesionála Viléma Šíra pretancovala na krásne piate miesto. Okrem toho sa čerstvá 40-tnička pripravuje na najväčší koncert kariéry, ktorý ju čaká v novembri. 

Veľkolepú šou však Tina dala na chvíľu bokom a rozhodla sa, že konečne vypne a oddýchne si. Zbalila tak seba a svoje dve deti, ktorým sa teraz snaží vynahradiť čas, kedy sa im nemohla venovať naplno.

Trojica spolu odletela do tepla, kde si užívajú jeden druhého a, samozrejme, aj slnko, more a dobré jedlo. Práve pri návšteve reštaurácie Tina natočila video, v ktorom so svojou dcérkou Aničkou hovorí plynule po anglicky. Následne pridala vysvetlenie. 

,,Prečo spolu hovoríme anglicky? Lebo ju to baví. Ona strihne v sekunde do angličtiny a ja sa bez otázok len pridám. Hovorí stále len plynulejšie a zväčšuje slovnú zásobu. Nenútim ju, takto sa jej to páči… Hlavné je, že komunikuje sama s čašníkmi, recepčnými, objedná si, vypýta si a to je pointa,” napísala mamička na Instagram s tým, že mnohí z nás sa v škole svedomito učili gramatiku, no v zahraničí si nevedia vypýtať ani hranolky.

,,Lebo sme nekonverzovali v teréne a hanbili sme sa (áno, aj moja story)," priznala Tina, ktorej dajú mnohí určite za pravdu.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/tinaslovakia

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia