Viktor Vincze prezradil detaily o Maxíkovi: Takto mu s Adelou ZMENILI meno! A ukážu ho vôbec niekedy?

Viktor Vincze prezradil detaily
Zdroj: Instagram/viktorvincze
2024-05-26 19:00:00 |

Manželia Vinczeovci sa už niekoľko dní pýšia statusom oficiálni rodičia. Verejnosť, samozrejme, zaujíma množstvo detailov ohľadom ich synčeka Maximiliána. Moderátor Viktor Vincze niektoré z nich odhalil.

O tom, že sa moderátori a zároveň manželia Vinczeovci starajú o synčeka, vedelo celé Slovensko. Rovnako však aj to, že sa ešte donedávna stále nachádzali v adopčnom procese, a tak informácie o ňom zverejňovali veľmi opatrne. Až po tom, čo sa stali rodičmi chlapčeka i na papieri, prezradili, že sa volá Maximilián, pričom toto krstné meno mu dali až Adela a Viktor. 

,,Na poslednom súdnom pojednávaní, kde sa stávame oficiálne rodičmi (osvojiteľmi) dostane dieťa naše priezvisko. Následne sa na matrike vydáva nový rodný list, pričom v rámci tohto procesu je možné zmeniť aj krstné meno. My sme ho v každom prípade volali Maxík od prvého dňa,” objasnil známy otecko, ako funguje zmena mena pri adopcii.

Dvojica doposiaľ identitu synčeka skrývala, zmení sa teraz v tomto smere niečo? Respektíve je možné, že sa na internete niekedy objaví Maxíkova tvár? 

,,Postovanie vlastných detí do nekontrolovaného online priestoru je jedna z najpodceňovaneších vecí, ktorú rodičia robia. Internet dokáže s naoko nevinnými fotkami strašidelné veci, ktoré si väčšina používateľov nedokáže ani predstaviť. Vysielali sme o tom milión reportáží, vzniklo tisíc článkov. Okrem toho, deti majú právo aj na súkromie a tento konkrétny chlapec ho vďaka tomu, kto sú jeho rodičia, má narušené už prakticky od narodenia,” reagoval na otázku od fanúšika moderátor Televíznych novín. Prezradil aj to, že sa s drobčekom rozpráva iba po anglicky. Vinczeovci sú teda od príchodu nového člena bilingválna rodina - kým Adelka je mamina, Viktor je daddy.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/viktorvincze

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia