Synček Švajdovcov poriadne vyrástol, Adamko oslávil 7 rokov: FOTO z jeho oslavy musíte VIDIEŤ!

Synček Švajdovcov poriadne vyrástol,
Zdroj: Instagram/zlaticapuskarova
2024-05-08 11:00:00 |

Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová síce zmizla z televíznych obrazoviek, no na sociálnych sieťach je stále aktívna. Fanúšikovia tak mali možnosť vidieť, že mesiac lásky sa u Švajdovcov začal narodeninovou oslavou.

Zlaticu Puškárovú trápia už polroka respiračné problémy, ktoré jej nedovoľujú postaviť sa opäť pred kamery a prinášať divákom správy z domova a zo sveta. Kým moderátorke neutíchajúci kašeľ neprejde, návrat do Televíznych novín u nej neprichádza do úvahy.

Zlatke však aspoň ostáva viac času na rodinu a jej dvoch synčekov, ktorých má s manželom a zároveň kolegom Patrikom Švajdom. Kým starší Leo má už 14 rokov, mladší Adamko nedávno oslávil sladkých 7 rôčkov. 

Chlapček sa vypýtal na svet na Sviatok práce. Svoje narodeniny si tak môže užívať o to viac, že sú v tento deň všetky školy zavreté. ,,Tento náš chlapček Adamko sa narodil na 1. mája a nechce sa nám veriť, že už má 7 rokov. Sme šťastní, že si NÁŠ,” napísala hrdá mamina k fotografiám rozkošného oslávenca. Ten dostal okrem iného aj poriadne originálnu tortu.

Šikovná sesternica Rejka si pre malého bratranca pripravila strašidelnú pochúťku vyzerajúcu ako kniha z obľúbeného Harryho Pottera. Adamko sa určite potešil a spolu s ním aj všetci hostia. Dodatočne prajeme všetko najlepšie!

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/zlaticapuskarova

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia