Promi dcéry nemôžu byť rozdielnejšie: Jedna sa predáva holá, druhá hlása o Bohu!

Denise Richards s dcérami
Denise Richards s dcérami
Zdroj: Profimedia
2024-03-19 07:00:00 |

Toto jablko padlo ďaleko od stromu! Keď sa povie Charlie Sheen, mnohým príde na um viacero škandálov tohto slávneho herca. Jeho exmanželka Denise Richards je nemenej kontroverzná. Nuž, a ich staršia dcéra Sami sa predáva na platforme Only Fans. Pozrite, čomu sa venuje mladšia Lola!

Keď vyšlo najavo, že Sami Sheen si na platforme Only Fans založila profil, jej škandalózneho otca takmer porazilo. Naopak, jej mama si sama tiež založila vlastný profil a pustila sa do zarábania peňazí rovnakým spôsobom. Nedávno podstúpila plastickú operáciu a dala si zväčšiť prsia, ktoré teraz s nadšením pretŕča. 

 

Človek by si povedal, že aj mladšia dcéra slávnej dvojice nebude žiadne neviniatko. Opak je ale pravdou. 18-ročná Lola je totiž zarytou kresťankou a na sociálnych sieťach namiesto sexi fotiek zverejňuje citáty z biblie. Ani ona nechce byť odkázaná na peniaze svojich rodičov a zarába si. Pracuje v istej reštaurácii. 

Nevedno, či rozdielny spôsob života a úplne odlišné názory majú nejaký vplyv na sesterský vzťah Sami a Loly. Naposledy boli spolu videné na verejnosti v lete minulého roka. Ako poukazuje Daily Mail, na sociálnych sieťach sa vzájomne nesledujú. 

 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia