Slávny zápasník vzal rodinu do spoločnosti: Krásna žena, štýlová babka a... Pozrite na deti!

Slávny zápasník vzal rodinu
Conor McGregor
Zdroj: SITA
2024-03-17 07:00:00 |

Úsmevy rozdával na všetky strany! Reč je o slávnom zápasníkovi menom Conor McGregor, ktorý na nedávnu premiéru filmu Road House zavítal spolu so svojimi najbližšími.

Spomínaný počin zachytáva príbeh bývalého zápasníka UFC - Daltona, ktorý príjme prácu vyhadzovača na Floride. V tomto tropickom raji však nie je všetko také, ako sa zdá. Pred kamerami ho stvárnil obľúbený herec Jake Gyllenhaal. Vo filme nie je núdza o množstvo scén pästných súbojov a bitiek. Pričinil sa o to aj legendárny Conor McGregor, ktorý prijal ponuku zahrať si v ňom. 

Medzi spomínanými hviezdami vzniklo na pľaci dobré priateľstvo, čo bolo vidno aj na spomínanej premiére. Gyllenhaal sa v rozhovoroch netajil tým, že keď mali spolu točiť prvú spoločnú scénu, tak mal obrovský rešpekt. McGregor pre My Mom's Basemen uviedol, že Jake je skvelý chlap. „Mal so mnou trpezlivosť a ja som bol trpezlivý s ním. Rozumeli sme našim zručnostiam a tomu, čo kto do nakrúcania priniesol,” poznamenal slávny zápasník. 

 

 

McGregora prišli na slávostnú premiéru podporiť jeho rodičia Tony a Margaret, ktorá sa predviedla v štýlovom outfite. Nechýbala ani zápasníkova krásna partnerka Dee Devlin a ich tri ratolesti - Conor Jr. (6), dcérka Croia (5) a syn Rian (2). Dvojica má spolu aj tretieho syna, ktorý prišiel na svet v novembri minulého roka.       

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia