Slovenskej kráske v tehotenstve nadávali, že je tučná! Hrubosť niektorých žien nemá hraníc

Lucia Almaksus
Lucia Almaksus
Zdroj: Instagram/llnzz
2024-03-06 19:00:00 |

Jej kariéra vo svetle reflektorov začala v roku 2017, keď sa zúčastnila 8. série reality šou Farma. Odvtedy sa v jej živote veľa zmenilo. Z neznámej Luly Gachulincovej je dnes úspešná influencerka a podnikateľka Lula Almaksus a najmä mama 4-mesačnej dcérky.

10. októbra minulého roku sa život Lucie Almaksus otočil naruby. Po narodení dcérky Aminy, čo je meno arabského pôvodu, žiari natoľko šťastím, až je zo svojich emócií sama prekvapená. 

Okrem toho Lulu prekvapila skutočnosť, že malé bábätko vyžaduje doslova 24-hodinovú starostlivosť. Avšak ako prezradila počas svojej nedávnej návštevy relácie Teleráno, našťastie, jej pomáha manžel. ,,Fakt je úžasný otec. On chodí prebaľovať každú noc a ja kojím. Takže to máme veľmi dobre podelené. A ako tak počúvam, chlapi nebývajú takí ochotní, ako je on. Takže myslím si, že sa úplne naučil,” pochvaľovala si príťažlivá mamina.

Známa exfarmárka sa vrátila aj do obdobia, keď dcérku ešte nosila iba v brušku. Tehotenstvo ale za najkrajšie obdobie, ako ho mnoho žien označuje, rozhodne nepovažuje. 

Mimo iných problémov, ktoré prichádzajú v období gravidity, sa Lula stala aj terčom ostrých komentárov smerujúcich k jej postave. Ako uviedla na svojom Instagrame, k tejto téme sa chcela vrátiť, až keď sa bude cítiť komfortne. ,,Je neuveriteľne hrubé a bezcitné písať alebo hovoriť tehotnej žene čokoľvek o jej váhe alebo postave v tehotenstve, keď tvorí v sebe nového človeka. Pamätám si keď mi v 9-tom mesiaci prišla správa, že som už poriadne tučné prasa…,” šokovala podnikateľka.

,,Keď sa mi začala meniť postava, bola som zmätená, cítila som sa bezbranne a prvýkrát som cítila na sebe útočné komentáre, že som TUČNÁ. Vedela som, že nie som tučná, ale tehotná, ale stále vo mne komentáre iných rezonovali, nebola som na to zvyknutá. Dostávala som takéto komentáre od žien, ktoré ani zďaleka nevyzerali tak dobre ako ja pred tehotenstvom. Útočili tam, kde vedeli, že s tým nemôžem nič urobiť, proste som tehotná a oni si to užívali,” pokračovala Lula, ktorá ostala zo správania niektorých žien poriadne sklamaná. Našťastie ale cítila aj veľkú podporu a takých osôb bolo, vďakabohu, viac. 

Populárna kráska je štyri mesiace po pôrode opäť vo forme a ako prezradila, gény za tým nie sú. Všetko je to o sebadisciplíne a motivácii byť najlepšou verziou samej seba.

,,Každá jedna z nás má tú istú silu a verte mi, že čas a energia momentálne nie je komodita, ktorej mám na rozdávanie. Pointa: nikdy si neberte reči ostatných príliš osobne. Aj tak pre nich nikdy nebudete dosť dobrí. Tak buďte dosť dobrí pre seba….  Aj na seba :),” odkázala všetkým spokojná mamička.

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/llnzz, TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia