Známa Slovenka sa stala mamičkou: Porodila vo výnimočný deň a... TOTO sú KRÁSNE SLOVÁ!

Lucia Almaksus
Lucia Almaksus
Zdroj: Ján Zemiar
2023-10-12 07:00:00 |

Túto emóciu už nič neprekoná! Bývalá markizácka farmárka a influencerka Lucia Almaksus prežíva jedno z najkrajších období svojho života. Stala sa totiž mamičkou a o svoje pocity sa ochotne delí so svojimi priateľmi a followermi.

Lucia Almaksus sa v týchto dňoch na sociálnej sieti Instagram pochválila tou najkrajšou správou. A to, že sa spoločne s manželom Adnanom radujú z dcérky, ktorej dali meno Amina. Krásna tmavovláska ma 164-tisíc followerov, na ktorých nezabúda ani v týchto dňoch a prezradila im čosi o tom, ako sa cíti a ako materstvo prežíva. 

 

„Spraviť človeka, ktorého miluješ otcom a dať život svojmu dieťaťu je to najsilnejšie, čo sa sa mi kedy stalo. Nič neprekoná túto emóciu a to, čo prežívam, keď sa na ňu pozerám,” prezradila okrem iného Lula, ktorá tiež zverejnila fotku, na ktorej jej princeznička spokojne spinká na hrudi pyšného otecka. 

 

Lucia si nemocnicu, v ktorej priviedla svoju dcérku na svet, veľmi pochvaľuje a rovnako tak aj tím odborníkov, ktorí boli pri nej. „Boli mi nesmiernou oporou a neviem si predstaviť, že by to bolo inak,” poznamenala na margo toho. Amina mala pri narodení 51 cm a 3770 g. Na svet prišla vo výnimočný deň - 10.10, kedy je Svetový deň duševného zdravia. „Na to ani nemám slov. Veď, vy viete a ona tiež,” napísala influencerka, ktorá sa netají tým, že v minulosti si prešla peklom. 5 rokov bojovala s úzkostnou poruchou a panickými atakmi. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia