Budúca MAMIČKA Lula prehovorila o SMRTI svojho milovaného otca: TOTO chce vo svojej výchove urobiť INAK

Budúca MAMIČKA Lula prehovorila
Lucia Almaksus
Zdroj: Instagram/llnzz
2023-09-14 19:00:00 |

Influencerka a podnikateľka Lucia Almaksus sa už čoskoro stane mamičkou. Na príchod svojej dcérky sa veľmi teší, no zároveň si uvedomuje, že výchova je dôležitá. Presne vie, čo chce robiť inak, ako napríklad jej rodičia. Rozhovorila sa aj o smrti svojho milovaného otca, ktorý bol pre ňu vzorom.

Lula, ktorú na Instagrame sleduje viac ako 162-tisíc ľudí, má aktvíne tehotenstvo a nenudí sa ani jeden deň. Ako ale sama priznala, tieto posledné dni sú pre ňu už náročné, pretože má problémy so spánkom, často chodí na WC a celkovo ja už unavená a podráždená z toho čakania. Do pôrodnice už pobalená je, a tak to môže prísť kedykoľvek.

Jedna fanúšička sa jej v nedávnych otázkach opýtala, či plánuje zverejniť, kedy porodí svoju dcérku alebo okolo toho bude robiť tajnosti. Na to Lula odvetila, že záleží od toho, ako to v tej chvíli bude cítiiť, pretože teraz to nevie ona sama. Možno bude chcieť ihneď zdieľať všetky svoje pocity a možno si bude chcieť nechať prvé dni len pre seba. 

 

Lucia prehovorila o smrti otca

Tí, ktorí Luciu sledujú, určite vedia, že pred pár rokmi prišla nečakane o svojho otca, ktorý bol pre ňu veľkou inšpiráciou. Aj on je dôvodom, prečo sa rozhodla študovať a prečo sa nevzdáva. Na svojom profile o ňom hovorí málo, no teraz sa rozhodla urobiť výnimku, pretože sa jej na Facebooku zobrazila spomienka spred 13 rokov, kedy jej otec povedal "prepáč" a "ľúbim ťa", na čo nebola zvyknutá. 

V nedeľu dokonca ubehli 4 roky od jeho pohrebu. "Jeho smrť považujem za najťažšie obdobie môjho života a to bolo z čoho vyberať. Vraciam sa tam v hlave veľmi často. Po tomto období každým rokom prestávam spávať. Nebolo mi dovolené precitnúť ten moment straty a pochopiť, že sa stalo to, čoho som sa najviac bála. Zomrel náhle, nebol chorý. A ja si pamätám, ako som uňho poslednýkrát sedela a v hlave mi prebleslo, aby som si pamätala jeho hlas, lebo ho raz už nikdy nezapočujem. Len tak sme sedeli na gauči a sledovali sme tenis. A to bola posledná chvíľa, kedy som ho videla," priznala Lula svojim fanúšikom.

 

Ďalej tiež priznala, že jej láme srdce, keď vidí svoj starý status spred 13 rokov a to, aké raritné pre ňu bolo počuť slová lásky od vlastného otca. Vtedy bola veľmi ublížená a ten, kto je ublížený, nevie dať lásku druhému. Teraz ale ide do fázy rodičovstva a zo svojich tráum je vyliečená. Síce nie úplne, ale čiastočne áno.

"Odpustila som a začala milovať za to dobré, čo vo mne zanechal, inak to nevedel. No a ja? Ja budem hovoriť mojej dcére, ako ju milujem aj miliónkrát denne, aby vedela, že to tak je. Aby si nikdy nekládla otázku, či naozaj a keď áno, tak ako veľmi. Už môžem spávať. Odpustila som, aj keď slzy toho malého dievčatka, čo mám vo vnútri, budú plakať ešte veľmi dlho," dodala Lula na záver. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/llnzz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia