Známa Slovenka prežíva najkrajšie životné obdobie, ale... Aj ona bola vo vzťahu s tyranom!

Lucia Almaksus
Lucia Almaksus
Zdroj: TV Markíza
2023-04-13 18:00:00 |

Otvorila svoju trinástu komnatu! Modelka, influencerka a bývalá účastníčka markizáckej šou Farma Lucia Almaksus, známa pod prezývkou Lula, je šťastne vydatá a nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. Ako sa ale svetu najnovšie zverila, aj ona má žiaľ za sebou skúsenosť s násilným partnerom.

Jednou z tém, ktorá aktuálne najviac rezonuje Slovenskom, je téma domáceho násilia. Bývalá účastníčka súťaže krásy Miss Universe SR - Ráchel Karnižová (21) priznala, že ju jej partner - moderátor a hudobník Tomy Kotty (32) týral. V nádväznosti na to sa začali ozývať ďalšie a ďalšie obete domáceho násilia...

Žiaľ, podobnú smutnú skúsenosť má aj influencerka Lula. Tá sa zverila na sociálnej sieti Instagram, kde pridala aj fotku rozbitých úst. „Ženy, môže sa to stať každej a je veľmi ťažké si priznať, že ste obeťou domáceho násilia. Je ťažké ísť proti človeku, ktorého milujete aj napriek tomu, čo vám robí. Dávajte si pozor pred prehnanou žiarlivosťou, agresiou pod vplyvom alkoholu, lebo tá agresia tam je aj bez alkoholu. Odíďte hneď, lebo on sa nikdy nezmení, len vám nakecá nezmysly do hlavy,” uviedla okrem iné Lucia, ktorá sa po vzťahu s tyranom prihlásila do markizáckej šou Farma. „To, že som tam odišla mi zachránilo život,” dodala. 

 

Ako už býva zvykom, niektorí z followerov začali na brunetku útočiť, že sa na celej kauze len chce "priživiť" a takýmto spôsobom si pýta pozornosť. „Nestojím o status obete. Mám najlepšieho muža na planéte a Boh mi to všetko vynahradil tisíckrát. Nemusím ľudí šokovať domácim násilím, aby som mala pozornosť,” povedala ešte k tomu úspešná influencerka, ktorá všetky ženy vyzvala, aby v takýchto vzťahoch nezostávali a nebáli sa podniknúť potrebné kroky. 

FOTO: Lucia Almaksus našla svoje životné šťastie, muža svojich snov a už čoskoro bude mamičkou. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia