FOTO Obľúbená influencerka čoskoro PORODÍ: S hrdosťou ukazuje svoje tehotenské BRUŠKO

FOTO Obľúbená influencerka čoskoro
Lucia Almaksus
Zdroj: Instagram/llnzz
2023-08-19 11:00:00 |

Influencerka a podnikateľka Lucia Almaksus odratáva posledné dni až týždne do chvíle, kedy sa konečne stane mamou. Na príchod svojej dcérky sa spolu s manželom nesmierne tešia. Lula počas celého tehotenstva s hrdosťou ukazovala svoje bruško a teraz prezradila, ako sa počas uplynulých mesiacov cítila.

Lula býva k svojim fanúšikom na Instagrame stále úprimná a inak tomu nie je ani teraz. Na svojom profile zdieľala fotku v plavkách, na ktorej ukazuje svoje bruško. Keďže sa dátum pôrodu nezadržateľne blíži, rozhodla sa zhodnotiť celé toto obdobie. 

"Neviem ešte ako dlho to bude trvať, ale tehotenstvo v podstate je o dosť lepšie ako som si myslela spočiatku. Žiadne “šak počkaj keď” sa nekonalo. Dokonca som nepribrala ani nespuchla tak, ako som podľa niektorých mala 😂 a zas raz som sa presvedčila, že každá žena je iná a každého priority sú iné. Medzi tým, ako to chceš mať a tým, ako to máš je rozdiel, čo robíš práve teraz," začala Lucia na začiatok. 

 

Nebolo to stále jednoduché

"Nikdy nepoviem, že som si to UŽILA, lebo by to nebola pravda. Je práveže o dosť ťažšie cvičiť, byť disciplinovaná a pracovať ako som zvyknutá v tomto tele, ale musím povedať, že som si zvykla a že mi bude naozaj divné toto bruško raz nemať. Posledné týždne sú vždy ťažké, lebo sú “dlhé”. Človek čaká a čaká … nevie ako dlho, nevie aký pôrod bude mať a nevie, aký to bude pocit byt rodičom. Tak ležím a čakám, kým prídeš," dodala vo svojom príspevku. 

Nie je žiadnym tajomstvom, že Lula nosí pod srdcom dievčatko, na ktoré sa veľmi teší. Ako sama neskôr v príbehu priznala, ešte nie je ani pobalená do pôrodnice a stále čaká na kočík a autosedačku. Podľa jej slov pôrod nepríde v najbližších dňoch. Aby sa vyhla stálym otázkam, neprezradila ani plánovaný termín pôrodu. Od svojich fanúšikov žiada, aby na ňu netlačili.

Lucka počas celého tehotenstva vyzerá výborne a jej dlhoročné cvičenie sa vyplatilo, pretože ostala fit aj počas týchto mesiacov. Nemá problém ukazovať svoje bruško a každá jej fotografia si hneď vyslúži tisícky lajkov. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová
Zdroj: Instagram/llnzz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia