TAJNOSTKÁRI Známy moderátor je už niekoľko týždňov dvojnásobným otcom, synčeka mu porodila táto markizáčka!

TAJNOSTKÁRI Známy moderátor je
Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial
2024-05-10 11:00:00 |

Nálepku jedného z najväčších tajnostkárov slovenského šoubiznisu by si rozhodne zaslúžil moderátor TV Markíza, ktorému sa už druhýkrát podarilo utajiť nielen tehotenstvo, ale aj pôrod svojej manželky. 

Peter Varinský je súčasťou TV Markíza neuveriteľných 17 rokov. Nikdy však nepatril medzi tváre televízie, ktoré by vymetali spoločenské akcie či sa delili o svoj život s verejnosťou. Rovnako je na tom aj jeho manželka Lenka. Tá je, mimochodom, taktiež markizáčkou - pracuje ako redaktorka relácie Reflex.

Dvojica spolu ešte donedávna vychovávala iba dcérku.  Lyrianna, ako znie jej meno, sa síce narodila v septembri 2020, no Peťo sa životnou udalosťou pochválil až o polroka neskôr. Rodičia nerobili humbuk ani okolo svojej svadby a ani pri narodení druhej ratolesti.

Druhé tehotenstvo si manželia nechávali pre seba a svojich blízkych celých deväť mesiacov. Dieťatko je už dokonca nejaký ten týždeň na svete, čo Varinský potvrdil pre magazín Svet Evity. ,,Áno, je to pravda. Máme synátora. Volá sa po otcovi a dedkovi," priznal na rovinu šťastný moderátor Športových novín. Z odpovede je teda jasné, že chlapček dostal meno Peter. Srdečne gratulujeme!

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Svet Evity

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia