ROZKOŠNÁ herečka z Dunaja má už v 10-tich rokoch plné ruky práce: NEUVERÍTE, čomu všetkému sa venuje!

Thalia Král
Thalia Král
Zdroj: Instagram/thaliakral_official
2024-04-14 11:00:00 |

Môžete ju poznať najmä z obľúbeného seriálu Dunaj, k vašim službám či videoklipov speváka Mira Jaroša. Talentovaná Thalia Král sa však angažuje aj v iných projektoch. Má vôbec voľný čas?

Je neuveriteľné, že má iba desať rokov a práce viac ako mnohí dospeláci. Thalia Král popri chodení do školy stíha účinkovať v seriáli Dunaj, k vašim službám, kde hrá Lujzu, dcéru manželov Bočkayovcov, spievať, spolupracovať s Mirom Jarošom, hrať v muzikáloch, dabovať a ešte aj robiť modeling.

Thalia sa v stredajšej relácii Teleráno zmienila o všetkých svojich aktivitách, načo moderátorov Lenku Šóošovú a Romana Juraška zaujímalo, ako to vnímajú jej spolužiaci či pani učiteľka.

,,Mi veľmi fandia a podporujú ma v tom, čo robím. Ja si to veľmi vážim. Ak môžem pozdraviť moju triednu, ahoj, Melitka,” reagovala rozkošná školáčka, ktorá svojej učiteľke zamávala do kamery. ,,Ja si to veľmi vážim, keď prídem napríklad z nejakých súťaží, tak hneď ma vystískajú, objímu, všetko chcú vedieť, takže ja ich veľmi pozdravujem,” pokračovala herečka.

Má malá hviezda vôbec čas, aby sa venovala aktivitám, ktoré robí väčšina jej rovesníkov? ,,Mám voľný čas, samozrejme. A vtedy píšem napríklad scenáre. Rada píšem scenáre,” šokovala Thalia. Tá svojou odpoveďou moderátorov rozosmiala, nakoľko opäť nejde o úplne typicky detskú činnosť.

,,Ale rada si aj kreslím, čítam, samozrejme, to mi dáva slovnú zásobu. Takže to mi pomáha napríklad v dabingu. Odtiaľto hneď idem na dabing,” doplnila multitalentovaná slečna, ktorej rodičia musia sršať obrovskou hrdosťou.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia