Zuzka z Dunaja je dcérou ZNÁMYCH markizákov: Toto by zvládal popri škole málokto!

Hanka Krejčová
Hanka Krejčová
Zdroj: Facebook/Dunaj, k vašim službám - TV Markíza
2024-01-23 21:00:00 |

Skalní diváci úspešného seriálu Dunaj, k vašim službám určite poznajú postavu chudobnej slúžky Zuzky. Avšak mnohí možno nevedia, že ide o dcéru známych manželov Heňa a Ivany Krejčovcov. Ako sa mladej herečke Hanke projekt natáča a čo všetko táto práca obnáša?

Dcéra markizáckej redaktorky Ivany Krejčovej a dnes už bývalého šéfa spravodajstva TV Markíza Henricha Krejču snívala o účinkovaní v seriáli už dlho. Ešte ako prváčka túžila hrať v jej milovaných Oteckoch, kde jej to však nevyšlo. O pár rokov neskôr prišla z televízie ponuka na kasting do úplne iného projektu, v ktorom jej postava skromnej a tichej Zuzky sadla ako uliata.

Ako Hanka Krejčová prezradila v relácii Teleráno, najväčšou oporou a pomocou jej bol v začiatkoch natáčania seriálu Dunaj, k vašim službám jej seriálový brat Jakub, ktorého stvárňuje Matúš Kvietik. Čo sa týka textov, tie sa zvykne učiť s maminou.

11-ročná školáčka má toho vo svojom veku viac než dosť. Niekedy trávi na pľaci doslova celý deň. ,,My bývame na Záhorí a natáča sa pri Ikei, na opačnej strane Bratislavy, to je proste 40 kilometrov, takže trošku viacej taxikárčime, ale tak čo by pre ňu človek neurobil. Chodí na ten literárno-dramatický krúžok a ostatné veci sme vlastne museli okresať,” uviedla mamina talentovanej Hanky. Tá niekedy musí stáť pred kamerou o 5:30, pričom posledná klapka už neraz padla aj o 21.30. ,,To by sme sa len ospravedlňovali, keby chodila na nejaké ďalšie krúžky,” pokračovala Ivka.

,,Všetko stíham aj školu. V škole nemám problémy,” pochválila sa šikovná tínedžerka, ktorej povinnosti by vedelo takto excelentne zosúladiť máloktoré dieťa. 

 


Zdroj: TV Markíza/Teleráno

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia