Dcéra slávnej dvojice šokuje: Dala sa vystrihať na ježka!

Jennifer Garner s deťmi
Jennifer Garner s deťmi
Zdroj: profimedia.sk
2024-02-08 07:00:00 |

Krehkú princeznú nečakajte! Hoci manželstvo Jennifer Garner a Bena Afflecka skrachovalo, slávni herci spolu dobre vychádzajú. Dôvodom je starostlivosti o ich tri ratolesti. Paparazzom sa nedávno podarilo v uliciach nafotiť ich prostrednú dcéru. Veru, poriadne sa zmenila.

Vychádzať spolu dobre aj po rozvode je pre mnohých jedincov veľmi náročné. Garner a Aflleck však našli spôsob, aby ich vzájomné vzťahy boli dobré. Za zmienku stojí, že herečka vychádza dobre aj s Benovou súčasnou manželkou speváčkou Jennifer Lopez a rovnako tak aj Ben s aktuálnym partnerom svojej exmanželky - Johnom Millerom. 

Hlavným dôvodom sú ich tri ratolesti - dcéry Violet Anne (18), Seraphina Rose (15) a syn Samuel (11).

 

Prominentné ratolesti sú dobre známe aj bulvárnym fotografom. Kým staršia dcéra vyzerá ako mamin klon, tá mladšia má skôr spoločné črty so svojím slávnym otcom. Aktuálne však poriadne prekvapila novým imidžom. 15-ročná tínedžerka sa totiž dala vystrihať úplne na krátko. 

V týchto dňoch ju spoločne s hviezdnou mamou nafotili paparazzi pred školou. Seraphina Rose mala na sebe voľné džínsy a mikinu. S Jennifer sa lúčili pevný objatím.  

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia