Vnúčik legendárneho Osbourna oslávil 1. rok: Preboha! Mal STRAŠIDELNÚ OSLAVU!

Vnúčik legendárneho Osbourna oslávil
Kelly Osbourne so slávnym otcom
Zdroj: SITA
2023-11-09 07:00:00 |

Toto sa veru často nevidí! Je už pomaličky zvykom, že nielen celebrity a známe tváre usporadúvajú svojim ratolestiam dokonalé tematické oslavy. Jednu takú mal v uplynulých dňoch aj syn slávnej Kelly Osbourne. Téma, akú zvolili, vás možno zaskočí... A možno aj nie :)

Duchovia, kostry a čierne balóny... V takomto duchu oslávil svoje 1. narodeniny vnúčik Kráľa temnoty - Ozzyho Osbourna. Netradičná oslava sa konala práve v sídle jeho starých rodičov a vybranými zábermi sa pyšná mamička pochválila na sociálnej sieti. Netopiere sa našťastie nepodávali...

 

 

Pri príležitosti synčekových narodenín sa Kelly zverila so svojimi pocitmi a opísala uplynulý rok svojho života. „Bol to najmagickejší rok môjho života z jedného dôvodu. Ten dôvod si ty, zlatko Sidney. Sledovať, ako rastieš, učíš sa a stávaš sa malým človekom, je tá najväčšia radosť, akú som kedy cítila. Najčarovnejšie puto, aké som kedy zažila, je puto, ktoré cítim s tebou. Predtým, než si prišiel, bola láska len slovo, ktorému som si myslela, že rozumiem. TERAZ naozaj chápem, čo je to láska. Som ti navždy zaviazaná za to, že si ma naučil krásu a význam lásky. Čo viac dodať, než len to ako veľmi ťa ľúbim,” vyznala sa prominentná mamička, ktorej slová dojali mnohých. 

 

 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia