FOTO Veronika a Daniela Nízlové majú ROZKOŠNÉ dcérky: Vidíte medzi nimi tú PODOBU aj vy?

Duo Twiins
Duo Twiins
Zdroj: Ján Zemiar
2023-11-08 19:00:00 |

Známe dvojičky Veronika a Daniela Nízlové majú spolu veľmi pekný vzťah. Podporujú ho aj spoločnou starostlivosťou o svoje dcérky. Tie zožali na sociálnych sieťach veľký úspech a zatiaľ čo sa podľa niektorých na seba podobajú, iní tvrdia opak. Uvidíte tam podobu vy?

Ako prvá sa matkou stala Daniela, ktorá začiatkom roka 2020 priviedla na svet svoju dcérku Lindu. S jej otcom, futbalistom Stanom Lobotkom, to žiaľ nevyšlo a na výchovu zostala sama s pomocou svojej rodiny. V novembri 2021 sa do klubu mamičiek pridala aj Veronika, ktorá má dcérku Neu s mladým slovenským spevákom Matúšom Kolárovským. Aj keď spolu oficiálne netvoria pár, trávia spolu pomerne veľa času.

Sestry Nízlové na svojich sociálnych sieťach zdieľajú aj veci zo svojho súkromia a dcérky nie sú výnimkou. Ich zábery vždy zožnú veľký úspech a fanúšikovia ich častujú samými superlatívmi.  

Podobajú sa na seba?

Pod nedávnym záberom sa objavil komentár o tom, že sa dievčatká na seba veľmi podobajú. Zároveň ale prišla aj odpoveď, že určite nie. Ako to vidíte vy? Myslíte si, že sa sesternice Linda a Nea na seba podobajú, keďže ich matky sú dvojičky? Fotografie nájdete v tomto príspevku, stačí sa šípkami preklikať doprava.

Dievčatká sú rozhodne veľmi rozkošné a už teraz sa tvária ako malé modelky. Je vidieť, že Veronika a Daniela si na výchove dávajú záležať a so svojimi dcérkami majú veľmi pekný vzťah. 

 

 

 

 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia