FOTO Z dcéry Dary Rolins rastie NÁDHERNÁ žena: Nebudete veriť, že má IBA 15 rokov

Dara Rolins
Dara Rolins
Zdroj: Ján Zemiar
2023-11-07 19:00:00 |

Dara Rolins patrí rozhodne k najkrajším ženám nášho šoubiznisu. Aj keď má 50 rokov, podľa jej vzhľadu by jej to nikto netipoval, pretože vyzerá lepšie ako mnohé mladšie ženy. V jej šľapajach ide aj dcéra Lola, ktorá má síce iba 15 rokov, no už dnes svojimi fotkami vyráža dych.

Dara Rolins je na svojom Instagrame otvorená a pravidelne zdieľa veci aj zo svojho súkromia. Do toho patrí rozhodne aj jej milovaná dcéra Lola, s ktorou má veľmi pekný vzťah a záleží jej na nej. 

V rámci svojej značky predstavila Dara novinku v podobe vlasovej kozmetiky, pričom propagačné materiály natočila a nafotila práve so svojou dcérou. A výsledok je naozaj skvelý. 

Bohyňa s dcérou, odkazujú ľudia v komentároch

Reakcie ľudí v komentároch na seba nenechali dlho čakať a tieto zábery vychválili do nebies. "Magické foto plné lásky," napísala jedna fanúšička. "Povedzte, čo je viac? Mama a dcéra, dcéra a mama," pridala sa ďalšia. Mnohí na ich adresu napísali, že sú nádherné a my musíme len a len súhlasiť. 

Viac detailov z fotenia nájdete aj vo videu, ktoré zdieľala samotná Dara. Z Loly naozaj rastie krásna mladá žena, o ktorej určite ešte budeme veľa počuť. 

 


Autor: © Zoznam/Andrea Šípošová

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia