Dcéra Dary Rolins prvýkrát v úlohe modelky: Wau! Je nádherná

Dara Rolins
Dara Rolins
Zdroj: Ján Zemiar
2023-06-15 08:30:00 |

Speváčka Dara Rolins má doma nádhernú tínedžerku. Lola, ktorej otcom je spevák a hudobník Matej Homola, oslávila v marci 15. narodeniny a svojou krásou ohúri hádam každého.

Zdá sa, akoby to bolo len nedávno, čo speváčka Dara Rolins vypustila do sveta skladbu s názvom Ďaleko mi neuleť, ktorá je akýmsi vyznaním pre jej dcérku Lolu. Odvtedy však už ubehlo 11 rokov a z malej copane je dnes dospievajúca slečna. Tá podporila svoju slávnu maminu aj na jej narodeninovom koncerte, keď sa po jej boku objavila na pódiu. 

 

 

15-ročná Lola je však nielen šikovná a talentovaná, ale aj krásna. Dôkazom sú napríklad zábery, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu GRADE. „Pre mňa ako mamu ďalší zásadný, dosť dojemný, moment. Lola prvýkrát na titulke časopisu. Nehľadajte za tým jej ani moju ambíciu mať z nej od zajtra modelku. Išlo o ponuku, ktorá sa neodmieta,” uviedla na margo toho na svojom profile na sociálnej sieti Instagram pyšná mama Dara. Ako dodala, cieľom bolo predstaviť jej milovanú dcéru v tom najprirodzenejšom svetle. 

Pod príspevkom sa začali hromadiť nadšené komentáre nielen Dariných priateľov, ale aj fanúšikov. Všetci sa zhodujú na tom, že je ozaj krásna a slávnej mamine akoby z oka vypadla. 

  

Video: YouTube.com
Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia