FOTO svalovca Valábika vás pobaví: Dcérka ho vzala do parády a... Ježíííš, toto nemá chybu!

Boris Valábik
Boris Valábik
Zdroj: TV JOJ
2023-11-07 07:00:00 |

Keď dcéra povie, že budeš princezná, tak budeš princezná! Táto veta je veľmi dobre známa každému oteckovi, ktorý by pre svoju milovanú dcérku spravil prvé, aj posledné. Svoje o tom očividne vie aj bývalý hokejista a moderátor Boris Valábik.

Sympatický svalovec má so svojou manželkou Luciou rozkošnú dcérku Viktóriu, ktorá vo februári oslávi 3. narodeniny. A niet pochýb, že je pre nich jednoducho všetkým. Dokazujú to aj zábery, ktoré športovec raz za čas zverejní na sociálnej sieti Instagram. 

Ako vidno Boris si rodičovstvo naplno užíva a jeho princeznička je už vo veku, kedy s ňou vie byť celkom sranda. Nedávno vzala do rúk natáčky a... Vlasy natočila nielen sebe, ale aj tatkovi a dokonca ich štvornohému miláčikovi. „Nikto nie je v bezpečí,” komentoval vydarené zábery Boris, ktorý priateľov a fanúšikov dosť pobavil. 

FOTO: Kliknutím na šípku sa zobrazí ďalšia fotka. 

 

 

V prvých mesiacoch rodičovstva prežilI Boris s manželkou poriadne náročné chvíle. Stalo sa totiž, že ich dcérka prestala dýchať a museli ju oživať. V rozhovore pre týždenník Život prehovoril o tejto skúsenosti a zdôraznil, aby rodičia investovali do kvalitných monitorov dychu pre detí.  


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia