Slávna herečka spolu so snúbenicou oslávili dcérkine 1. narodeniny: Takto vyzerá ich šťastie!

Ramona Agruma a Rebel
Ramona Agruma a Rebel Wilson
Zdroj: SITA
2023-11-06 07:00:00 |

Prežíva nádherné chvíle! Reč je o slávnej herečke Rebel Wilson, ktorá v uplynulých rokoch prešla nielen výraznou zmenou svojho vzhľadu, ale tiež po viacerých nevydarených vzťahoch s mužmi zakotvila v náručí Ramony Agruma. S ňou sú dokonca zasnúbené a radujú sa z dcérky, ktorá v týchto dňoch oslávila prvé narodeniny.

Rebel Wilson sa do povedomia verejnosti vryla ako tá oblá blondínka, ktorá sa objavovala v rôznych amerických komédiách. Pred pár rokmi si však umelkyňa povedala dosť a zaťala sa. Zapracovala na svojej váhe a výsledok je priam ohromujúci. 

V lete 2022 Rebel všetkých poriadne šokovala. Na sociálnej sieti Instagram totiž oznámila, že síce celý čas hľadala princa ako z rozprávky, ale zrazu zistila, že vlastne hľadala princeznú. S Ramonou tvoria dokonalý a harmonický pár. Svoju lásku dokonca plánujú spečatiť svadbou. 

O pár mesiacov na to šokovala herečka opäť. Priznala totiž, že sa stala mamičkou. Dieťa jej vynosila náhradná matka. Dcérke dala meno Royce Lillian. Nuž, a v týchto dňoch oslávili už jej prvé narodeniny...

 

 

Na párty nechýbali rôzne balóny, vydarené dekorácie i krásna torta. Fotkami sa pyšná mamička i jej snúbenica pochválili na internete. Určité zábery nasvedčujú tomu, že malú Royce Lillian dali pokrstiť. Vidíte tú radosť v tvári pyšnej Rebel?

 

  

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia