Pohľad na uši prominentnej dcérky vás šokuje: Preboha!

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová
Zdroj: profimedia.sk
2023-10-14 07:00:00 |

Niektoré dievčatá túžia byť princeznou, iné morskou pannou a dcérka Agáty Hanychovej a Jakuba Prachařa - Mia má úplne iné túžby. Dokazujú to príspevky, ktoré na sociálnej sieti Instagram zverejnila jej slávna mama. Pozrite, rozkošné dievčatko sa zmenilo na Elfku!

Agáta Hanychová momentálne prežíva náročnejšie obdobie. S otcom svojej maličkej dcérky Rozárky - Jaromírom Soukupom sa totiž rozišli len 5 mesiacov po tom, čo ju priviedla na svet. České médiá už viackrát riešili, že podnikateľ si neželá, aby tmavovláska na sociálnych sieťach zverejňovala fotky ich dcéry, čo ona úplne ignoruje. Ako v uplynulých dňoch vyšlo najavo, nahnevaný otec to dokonca plánuje riešiť súdnou cestou. 

 

 

Medzi Hanychovej fanúšikmi je však celkom hviezdou Rozárkina staršia sestra - Mia. Tá podedila herecké vlohy a je to teda ozaj číslo. Nedávno napríklad so svojou slávnou maminou varila paradajkovú polievku a followerom sa prihovárala ako skúsená influencerka. 

Nuda s Miou rozhodne nehrozí ani v škôlke. V týchto dňoch tam napríklad napochodovala s upravenými ušami. Tie jej šikovná maskérka urobila tak, že s nimi blonďavá princeznička vyzerala ako Elfka. Čo vy na to? Dali by sa vaše deti na podobné vylepšenie nahovoriť?

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia