VEĽKÝ ÚSPECH školáčky z Česka: Nakrúcala film s AMERICKOU HVIEZDOU!

Adéla Hesová
Adéla Hesová
Zdroj: profimedia.sk
2023-10-04 07:00:00 |

O tejto princezničke ešte budeme počuť! Adélka Hesová je talentovaná školáčka, ktorú v susednom Česku poznajú napríklad diváci obľúbeného seriálu Zoo. To však nie je jediná herecká skúsenosť tejto 8-ročnej dievčiny. Za sebou totiž má napríklad aj nakrúcanie so svetoznámou hviezdou.

Adélka Hesová je rozkošné dievčatko, ktoré má spevácke a herecké nadanie. Dokázala to už nielen v spomínanom seriáli Zoo, ale napríklad aj na doskách, ktoré znamenajú svet. A to v muzikáli s názvom Ostrov pokladov. Má tiež vlastný YouTube kanál, kde prezentuje vlastné pesničky, ku ktorým má aj klipy. 

 

 

Nuž, a ako v týchto dňoch informoval portál extra.cz, Adélka má už najnovšie aj skúsenosť s americkou produkciou. Nakrúcala totiž film po boku Lily Rose Depp, ktorá je celému svetu známa ako herečka a dcéra slávneho Johnnyho Deppa. „O filme nemôžem bohužiaľ nič hovoriť. Ale Lily bola úplne skvelá. Bola ku mne milá a pre mňa to bol zážitok, keďže som ešte nikdy netočila americký film,” uviedla v rozhovore mladučká herečka. 

S jazykovou bariérou nemala Adélka žiaden problém. Odmalička totiž chodí na kurz angličtiny. Šikovné dievčatko, čo poviete?

 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia